Iloisena ja lämminhenkisenä juontajana tunnetuksi tullut Ellen DeGeneres, 62, ja hänen tähdittämänsä tv-ohjelma The Ellen DeGeneres Show ovat viime aikoina rypeneet valtavan kohun keskiössä.

Tuotannon työntekijät ovat tuoneet julkisuuteen ohjelman kulisseissa tapahtuneita vääryyksiä. He ovat kertoneet kokeneensa esimerkiksi rasismia ja pelottelua työssään.

Daily Mail -uutissivuston mukaan Ellen on saanut tarpeekseen ympärillään vellovista huhuista. Lehti kertoo, että juontaja on kertonut ohjelman tuottajille olevansa valmis lopettamaan koko ohjelman kohun vuoksi.

Tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo Ellenistä tuntuvan, että ainoa tapa pelastaa hänen henkilökohtainen brändinsä on lopettaa koko ohjelma.

Ellenin on kerrottu lähettäneen vastikään anteeksipyyntökirjeen alaisilleen. Kirjeessä hän sanoi olevansa ottamassa ”askelia oikeaan suuntaan” valituksen kohteena olleiden asioiden osalta.

Kirje on saanut nuivan vastaanoton ja sitä on puitu paljon julkisuudessa.

– En usko minuuttiakaan sitä, että asiat, joita hän siinä anteeksipyynnössä sanoi, tarkoittaisivat yhtikäs mitään. Hän loi ja mahdollisti tämän toksisen kulttuurin jatkumisen niin pitkään, eräs nimettömänä pysyttelevä työntekijä lataa.

The Ellen DeGeneres Show’n tuottaja Andy Lassner otti viikonloppuna kantaa lopettamishuhuihin.

– Kukaan ei ole lopettamassa lähetyksiä, Lassner twiittasi ytimekkäästi.

Näet julkaisun alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Ellen DeGeneresin entinen henkivartija avautuu: ”Hänen kanssaan työskentely oli alentavaa”