Kohun keskelle joutunut Riina-Maija Palander avautuu raskaasta tilanteestaan – ”Rehellisesti mun voimat alkaa olla loppu”

Entisen alppihiihtäjän Kalle Palanderin ja hänen vaimonsa Riina-Maija Palanderin avioliittoa on ruodittu viime syksystä asti laajasti eri medioissa. Riina-Maijaa on syytetty pettämisestä jäätyään kiinni usean eri miehen kanssa vehtailusta.

43-vuotias Riina-Maija päivittää arkeaan ja elämäänsä aktiivisesti omalle Instagram-tililleen. Hän tapaa kirjoittaa tuntemuksistaan hyvin avoimesti ja rehellisesti.

Nyt Riina-Maija on paljastanut kokevansa olonsa tällä hetkellä uupuneeksi. Hän julkaisi hiljattain Instagramin Stories-osiossa selfie-kuvan, jonka yhteydessä kertoi asiasta.

– Rehellisesti mun voimat alkaa olla loppu, Riina-Maija kirjoitti.

Kuvakaappaus Riina-Maija Palanderin Instagramista

Enempää Riina-Maija ei toistaiseksi ole tilannetta avannut, mutta voi olla, että väsymys johtuu viime aikojen kohutusta aviokriisistä, ja siitä seuranneesta laajasta mediahuomiosta.

Lue myös:

Riina-Maija Palanderin raju tilitys: ”Minulta on viety kaikki julmalla tavalla ilman inhimillisyyttä”

Aviokriisiin ajautunut Kalle Palander esitteli Aleksi Valavuorelle vaimonsa erikoisia muistilappuja – ”Kattokaa, mitä täällä lukee”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.