Kohun keskiöön joutunut Maisa Torppa vetäytyy somesta – ”Pyydän perheellemme rauhaa ja yksityisyyttä”

Tosi-tv-tähti ja somepersoona Maisa Torppa on viime aikoina joutunut suuren kohun keskelle, kun hänen ja hänen puolisonsa Mikon suhdetta on ruodittu laajasti mediassa.

Nyt Torppa on ottanut tapaukseen kantaa omalla Instagram-tilillään ja postauksensa yhteydessä nainen ilmoittaa pitävänsä taukoa sosiaalisesta mediasta.

– Kunnioitusta ei löydy häiden pitämisenä yksityisenä. Kunnioitusta ei löydy perhe-elämäämme kohtaan. Kunnioitusta ei löydy yksityishenkilönä olevaa miestäni kohtaan. Kunnioitusta ei löydy mitään kohtaan, Torppa luettelee julkaisussaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Olemme välillä hämmentyneinä tuijottaneet kirjoituksia ja pohtineet, että onko meillä oikeasti aviokriisi niin kuin lööpissä lukee. Että olemmeko me vaan unohtaneet, että meillä on kriisi päällä. On todella loukkaavaa lukea sivullisia tekstiä, joista pitää paikkansa ehkä kolme lausetta. Kyseessä ei ole ollut edes uutisia, vaan pelkkää vahinkoa ja halvennusta herättäviä tekstejä, Torppa täsmentäå.

Pitkässä tekstissään Torppa painottaa sitä, kuinka keksittyjen juttujen takia joutuu kärsimään jopa hänen lapsensa. Tämän takia Torppa on päättänyt ottaa etäisyyttä sosiaalisesta mediasta.

– Perhe menee aina ykköseksi ja heidän suojelemiseksi tilanteelle on pakko tehdä jotain. Nyt pitää laittaa puhelin pois ja ottaa hetki aikaa itselle, Torppa painottaa.

– Pyydän perheellemme rauhaa ja yksityisyyttä nauttia tavallisesta arjestamme. Toivon kaikille rauhallista joulun odotusta ja keskittykää jokainen teille tärkeisiin asioihin ja ihmisiin! Torppa päättää postauksensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Maisa Torppa reagoi vihdoin suhdeskandaaliin – ”Tästä tuli just maailman paras päivä”

Maisa Torppa ja Mikko-rakas hempeässä yhteiskuvassa: ”Meidän elämässä lattiaremppa kääntyy avioeroksi”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.