Suomalaisräppäri William eli Ville Virtanen on kuluneen vuoden sisällä noussut lukuisia kertoja lehtiotsikoihin – milloin rahanpesusyytteestä ja milloin värikkäistä naiskuvioistaan.

Viime vuoden joulukuussa Williamin rahanpesusyyte hylättiin, ja seuraavana keväänä artistin uutisoitiin eronneen entisen tyttöystävänsä, fitness-tähti Sonja Aiellon kanssa. Nyt miehen elämässä puhaltaakin täysin uudet tuulet, sillä hän seurustelee nykyisin mediapersoona Linda Manuellan kanssa.

Williamin ja Lindan romanssi sai runsaasti huomiota viime kesänä, sillä Williamin katsottiin siirtyneen hyvin nopeasti seuraavaan suhteeseen. Elokuussa pari oli ehtinyt seurustella jo neljän kuukauden ajan.

Pariskunnan rakkaus roihuaa edelleen kuumana, ja tällä hetkellä Linda ja William hempeilevät Pariisin romanttisissa maisemissa. Rakastavaiset intoutuivat kuvaamaan erään hellän hetkensä jopa videolle, joka löytyy Lindan Instagram-tililtä.

Ihastuttavalla videolla Linda ja William suutelevat kiihkeästi toisiaan Eiffel-tornin juurella. Taustalla soi Leona Lewisin hittikappale Bleeding Love.

– En välitä siitä mitä he sanovat, olen rakastunut sinuun, videolla lauletaan englanniksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pariskunta ei ole vielä koskaan aiemmin julkaissut yhteistä somejulkaisua, paitsi satunnaisesti Instagramin Stories-osioon. Kyseinen video on siis harvinaista herkkua.

Tuore videopätkä onkin kerännyt paljon ihastuneita kommentteja.

– En kestä teitä ihanat, tämän syksyn Big Brother Suomi -ohjelman kaudella nähty Sofia Tuomola hehkuttaa.

– Lempparit, eräs toinen seuraaja lausuu.

– Ällösöpöö, tokaisee kolmas.

Lue myös:

Linda Manuella ja räppäri William ottivat suhteessaan uuden askeleen

Linda Manuella viihtyy Williamin ylellisessä kattohuoneistossa – pari ei peittele enää tunteitaan: ”Sydämeni on täynnä”