Kohurokkari Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen näyttää löytäneen rinnalleen kuvankaunista seuraa. Hän on julkaissut Instagram-tilillä pusukuvan Emma-nimisen kaunottaren kanssa.

– Minun beibi ja minä kuvaamassa videota Under The Gun -kappaleeseen. Pian saatavilla. Mikä täydellinen päivä, Archie Cruz kirjoitti.

Vuonna 2019 hajonnut Santa Cruz -yhtye teki odotetun paluun toukokuun alussa, kun uudistunut bändi esiintyi Los Angelesin legendaarisella Whisky A Go Go -klubilla.

Keikan jälkeen yhtyeen johtohahmo Archie Cruz joutui keskelle massiivista kohua. Kohu sai alkunsa sosiaalisessa mediassa, kun amerikkalainen musiikkitoimittaja Eddie Trunk pisti merkille, että Santa Cruz käyttää keikallaan häpeilemättä taustanauhoja.

Trunk on julkaissut Twitterissä videopätkän, josta voi havaita taustanauhojen räikeän käytön. Videolla Cruz lopettaa laulamisen noin 20 sekunnin ajaksi kesken Under the Gun -kappaleen. Tästä huolimatta hänen laulunsa jatkuu kirkkaana ja selkeänä. 

– Olen jo pitkään vastustanut taustanauhojen käyttöä livenä ja sitä, kuinka fanit ja promoottorit vain hyväksyvät ”live-esiintymiset” ja ovat valmiita maksamaan niistä. Tässä näkyy, kuinka pahaksi tilanne on äitynyt. Käsittämätöntä! Trunk kirjoittaa twiitissään. 

Archie Cruz otti asiaan kantaa tapansa mukaan hyvin suorasanaisesti omalla Instagram-tilillään. 

– Haistattelit väärälle ryhmälle. Urasi tulee loppumaan pian ja me tulemme olemaan huipulla. Odota ja näet, mulkku, Cruz totesi Instagramin Stories-osiossa.

Lue myös:

Blind Channelin solisti Joel Hokka vastaa Archie Cruzin syytöksiin – julkaisi paljonpuhuvan kuvan

Archie Cruz laukoi suoran mielipiteensä Blind Channelin solistista: ”Mua vi*uttaa…”