Konsta Hietanen ja Aami-vaimo muistelevat tv:ssä ensisuudelmaansa ja suhteensa alkuaikoja – Konsta ei kertonut Aamista kavereilleen vuosiin: ”En mä uskaltanut”

Tulevan lauantai-illan Tuttu Juttu Show -visailuohjelmassa nähdään Tähdet Tähdet -kisan voittaja Konsta Hietanen, 36, yhdessä vaimonsa Aami Hietasen, 33, kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä jo teini-ikäisistä saakka, ja naimisiin Konsta ja Aami menivät 12 vuotta sitten.

Konstalla ja Aamilla on viisi yhteistä lasta, joten kotona on jatkuva tohina päällä. Aami kirjoittaakin perheensä elämästä Tohinatalo-nimistä blogia, jossa voi kurkistaa tarkemmin perheen arkeen.

Heti Tuttu Juttu Shown alkumetreillä ohjelman juontajat, Susanna Laine ja Timo Koivusalo, tiedustelevat pitkään yhdessä olleelta kaksikolta näiden parisuhteen alkuajoista. Susanna kysyy Konstalta, kertoiko tämä välittömästi Aamin tavattuaan ystävilleen löytäneensä sellaisen naisen, että oksat pois.

– En mä uskaltanut, Aami oli niin nuori, Konsta toteaa välittömästi.

Susanna vaikuttaa vastauksesta hieman yllättyneeltä ja kysyykin seuraavaksi, kuinka pitkään Konsta piti asian omana tietonaan.

– No siis, Aami oli mun parhaan ystävän pikkusisko, että aika pitkään, Konsta toteaa saaden studiossa pienen naururemakan aikaan.

Kuva: MTV Pressi

Konsta oli Aamin tavatessaan 18-vuotias, kun taas Aami oli vasta 15-vuotias. Kun sama kysymys esitetään Timon toimesta Aamilla, myös tämä on samoilla linjoilla alkumetrien suhteen. Hän kertoo joutuneensa piirittämään Tenavatähti-voittajaa kahden vuoden ajan.

Kuva: MTV Pressi

Ohjelmassa muistellaan myös pariskunnan ensimmäistä suudelmaa, kun Susanna kysyy Konstalta, missä tämä merkittävä tapahtuma tapahtui.

– Me suudeltiin siinä mun parhaan kaverin, eli hänen isoveljensä huoneen ja Aamin huoneen välisessä aulatilassa yhtenä uudenvuoden aattona. Siinä oli sellanen vuodesohvan tynkä, Konsta muistelee.

Muistot ensisuudelmasta ovat painuneet tarkasti myös vaimon mieleen, sillä Aamin vastaus on yhtä täsmällinen.

– Minun kodissani, alakerrassa, minun isoveljeni ja minun oman huoneen välitilassa, avattavassa sohvassa. Haluatko kellonajan, Aami vastaa oitis Timon esittämään kysymykseen.

– Kyllä nuori rakkaus on mahtavaa, Timo toteaa vastauksen kuultuaan.

– Se jäi jotenkin mieleen, Aami hymyilee.

Ohjelmassa paljastuu myös pariskunnan ikuisuusaihe, josta ei vielä vuosienkaan jälkeen päästä sopuun, sekä se, kummalla on enemmän vaikeuksia olla hiljaa. Tuttu Juttu Show nähdään MTV3-kanavalla lauantai-iltana klo 21.00.

Lue myös:

Konsta Hietanen kiittää vaimoaan tuesta urallaan: ”Vaatii järkälemäisen vahvan tyypin sinne kotiin”

Tähdet, tähdet -voittaja Konsta Hietanen sai merkittävän sopimuksen: ”Konstan persoona kolahti heti”

Tähdet, tähdet -suosikki Konsta Hietanen on suurperheen isä – tässä on kuvankaunis vaimo!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.