Konsta Hietasen Aami-vaimo paljastaa blogissaan: ”Tästä jaksan jauhaa perheen isille”

Tähdet, tähdet -ohjelman voittaja Konsta Hietasen, 36, ja hänen Aami-vaimonsa arjessa riittää tohinaa. Konsta kiinnitettiin hiljattain Universal Musicin artistikaartiin ja Aami pitää huolta perheen viidestä lapsesta sekä kirjoittaa suosittua Tohinatalo-blogia.

Aami kertoo blogissa muun muassa siitä, miten syksy on sujunut lasten kanssa ja paljastaa mistä asiasta joutuu muistuttamaan kiireistä Konstaa toistuvasti.

– Olen ollut paljon yksin kotona, jolloin kaikki aikuiselta kaivattu huomio kohdistuu minuun. Jos en pysty sitä antamaan, sitä revitään vaikka väkisin ikävillä keinoilla. Siitä taas tuntuu tulevan oravanpyörä, jota on todella vaikea pysäyttää, Aami avaa arkeaan.

Yrittäjyys tuo omat haasteensa arkeen

– Vaikka on kotona, on aina myös vähän töissä. Tästä jaksan jauhaa perheen isille, että välillä on oltava oikeasti ihan vaan kotona. Hänen ajatukset pyörivät niin helposti aina työasioissa, Aami kirjoittaa blogissaan.

Perheessä, jossa on yhteensä seitsemän jäsentä on usein paljon tapahtumaa, meteliä ja vilskettä.

– Toisinaan on todella kaoottista ja levotonta. Rauhaa ja hiljaisuutta saa tekemällä tehdä. Häiriötekijöiden vastapainona on kuitenkin sisarusten antama huomio. Aina ei tarvitse saada aikuisen huomiota. On ihanaa, kun voi välillä sanoa, että ”mene kertomaan tuo veljellesi, häntä varmasti kiinnostaisi kuulla.” Tai trampoliinitemppujen ihastelu ei aina painotu vain vanhempiin.

– Pelkään usein pystynkö antamaan kaikille heidän tarvitsemansa huomion määrällisesti ja laadullisesti. Pyydän toisinaan ihan anteeksi, etten ole kerennyt huomioimaan tarpeeksi, Aami myöntää.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Konsta kiinnitettiin hiljattain Universal Musicin artistikaartiin. Hän kertoi viikko sitten Instagram-tilillään vetäytyneensä kellariin tekemään biisejä.

– Nyt keskityn olennaiseen eli luon, treenaan, keikkailen muutamat striimit ja näyttelen Mikin koukeroita, Konsta kirjoittaa ja viittaa roolihahmoonsa Salatut elämät -ohjelmassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Konsta Hietanen ja Aami-vaimo muistelevat tv:ssä ensisuudelmaansa ja suhteensa alkuaikoja – Konsta ei kertonut Aamista kavereilleen vuosiin: ”En mä uskaltanut”

Tähdet, tähdet -voittaja Konsta Hietanen sai merkittävän sopimuksen: ”Konstan persoona kolahti heti”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.