Koomikko ja juontaja Ali Jahangiri, 40, kertoo Instagram-tilillään yllättävästä alanvaihdoksestaan.

– Minulla on ilo ilmoittaa, että tulevaisuudessa minusta tulee Keskon ruokakauppias. Jokainen, joka meikäläisen tuntee on sanonut, että tämä uutinen tuli yllätyksenä, Jahangiri kirjoittaa.

Jahangiri paljastaa, että on työskennellyt jo reilun puolen vuoden ajan kauppiasharjoittelijana helsinkiläisessä K-Supermarketissa. Sen ansiosta hänellä on tulevaisuudessa mahdollisuus jatkaa yrittäjänä ja rakentaa oma ruokakauppa.

– Olen muutaman vuoden ajan pohtinut, mitä teen sitten, kun minun on aika jättää lavat. Näin yrittäjänä minulla ei ole mitään esteitä kokeilla uusia asioita. Ongelmana on ollut löytää se, mitä haluan aidosti tehdä.

– Minusta on myös tullut isä ja sitä kautta en enää pohdi pelkästään omaa tulevaisuuttani, vaan pyrin rakentamaan jotain myös läheisilleni ja erityisesti lapsilleni.

Jahangiri korostaa, että on saanut tehdä komiikkaa tasolla, jolla ei olisi ikinä uskonut sen olevan mahdollista. Lavoja hän ei kuitenkaan jätä kokonaan, vaan vähentää ainoastaan keikkojen määrää.

– Näin voin kunnolla keskittyä oppimaan uutta ja omaksua minulle tuntemattoman vähittäiskaupan alan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jahangiri aloitti stand upin vuonna 2004. Hän on toiminut myös juontajana Viidakon tähtöset -ohjelmassa ja veti myös Yle Puheella tammikuusta 2013 vuoteen 2016 saakka radio-ohjelmaa Ali ja Husu yhdessä Abdirahim Husseinin kanssa.

Jahangirin matkaa kohti uutta uraa voi seurata hänen YouTube-kanavallaan ilmestyvästä Ali Show 2.0 -podacstista.

Lue myös:

Seiska: Akseli Herlevin burgeribisneksellä lähes 9 miljoonan liikevaihto!

Sointu Borg avautuu rehellisesti julkisuudesta – ”Se on kyllä paskin neuvo”