Koronasta viis, Martina Aitolehti matkusti ulkomaille ja julkaisi tulikuuman biksukuvan: ”Lämpö tekee keholle ja mielelle hyvää”

Kohukaunotar Martina Aitolehti ilmoitti maanantaina matkustavansa ulkomaille koronapandemiasta huolimatta. Hän totesi näpäkästi, ettei tule juurikaan päivittämään matkan aikana sosiaalista mediaa, koska reissu koskee hänen henkilökohtaista elämää.

– Haluan suojella mun henkilökohtaisia asioita jukisuudelta ja siksi tämä kirjoitus. Aion pitää tiukasti tästä kiinni jatkossakin ja toivon että tätä kunnioitetaan.

– Mä tiedän että tällä hetkellä matkustamista ei suositella ja matkan aikana tulenkin tarkasti noudattamaan tämän hetken turvallisuus vaatimuksia, kaikkia kunnioittaen.

Tänään keskiviikkona Martina kuitenkin innostui julkaisemaan reissun päältä tulikuuman  bikinikuvan, jonka yhteydessä markkinoi valmennuksiaan ja kertoi päivittävänsä tänään materiaalia Instagramin Stories-osioon.

– Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle. Tässä teen vähän hommia ja pian lähden treeneihin. Tänään luvassa vähän erilaista menoa – kuvaan stooriin pätkää.

View this post on Instagram

Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle ☀️ Tässä teen vähän hommia ja pian lähden treeneihin. Tänään luvassa vähän erilaista menoa – kuvaan stooriin pätkää. Jos sä haluat jotain uutta, tehokasta ja kivaa niin mun legendaarinen BODYWEIGHT TRAINING vielä tänään hurjassa alennuksessa. BODYWEIGHT TRAINING-valmennus on enemmän kuin vain verkkovalmennus, jossa karistetaan ylimääräisiä kiloja tai kiinteytetään kroppaa – se on terveempi ja liikunnallisempi elämäntapa, joka antaa enemmän, kuin osaat kuvitellakaan. Seuraat vain mun antamia ohjeita ja kaikki hyvä tulee kyllä perässä – valmennuksesta saamasi hyödyt ja energisempi olo motivoivat sinua jatkamaan aloittamallasi tiellä. Tämä legendaarinen valmennus nyt 24h ajan saatavilla hintaan 39€ ( norm. 59€ ) Anna mun nyt liikuttaa ja voimaannuttaa sinutkin paremman kunnon ja liikkuvuuden sekä kevyemmän olemuksen kautta oloon, jossa sinä voit kokonaisvaltaisesti hyvin. "Aloitin sun bodyweight training -ohjelman tammikuun ekalla viikolla. Noudatin sitä tarkasti sen 8 viikkoa ja nyt olen sen jälkeen soveltanut sitä. Olen nyt syönyt terveellisesti ja kuntoillut kohta 21 viikkoa. Painoa on pudonnut tähän mennessä huimat -16kg. Ja siitä haluankin kiittää sinua koska en usko että ilman sinua ja sinun ohjelmaasi olisin nyt tässä painossa. Olet erittäin inspiroiva ja positiivinen ihminen!" -Bodyweight training -onnistuja- LINKKI BIOSSA 👆🏽 #trainingwithmartina #bodyweighttrainingwithmartina

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Lue myös:

Martina Aitolehti avautuu somessa: ”Rakkaat seuraajat, tämä koskee mun henkilökohtaista elämää”

Martina Aitolehti säväyttää uudella hiusvärillään: ”Olen ihan erinäköinen”

Martina Aitolehti poseeraa videolla ilman alusvaatteita ja vihjaa, ettei tarvitse lisää julkisuutta


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.