Martina Aitolehti ilmoitti hiljattain, ettei hänen ex-miehensä Stefan Thermanin nykyinen puoliso Sofia Belórf saa tavata hänen Isabella-tytärtään.

— Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen, hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni.

Stefu otti tästä kuumaa, ja ilmaisi oman mielipiteensä asiasta ensimmäistä kertaa julkisuuteen. Eron myötä Martina on puhunut useaan otteeseen lehti- ja tv-haastatteluissa sekä somessaan Stefusta ja Sofiasta, mutta Stefu on ollut koko ajan hiljaa.

— Tällainen julkinen jatkuva solvaaminen on jotain aivan käsittämätöntä ihmiseltä kellä on pahoinpitely syytteet, rattijuoppous syytteet, lisäksi hän tällähetkellä kiristää lapsen isää rahalla, lapsella ja kaikella muulla mahdollisella, kirjoitti Stefan Instagramissaan.

Martina julkaisi pian kaiken tämän jälkeen videon omaan Instagramiinsa, jossa hän poseeraa jakkupuvun takissa ilman rihman kiertämää sen alla. Kuvan saatteeseen hän oli lainannut Cardi B:n sanoja ”I don’t need more press”, joka vihjaa siihen, ettei hän omasta mielestään kaipaisi enempää julkisuutta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue lisää aiheesta:
Martina Aitolehti iski somessa suorat sanat Belórfista: ”Raskaista syytteistä johtuen hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni”

Nyt puhuu Stefan Therman: ”Pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida kyseisen psykopaatin asioita julkisesti”