Koronan sairastanut näyttelijä Alyssa Milano kertoo oudoista oireista – julkaisi karun videon

Milano kärsii runsaasta hiustenlähdöstä koronataudin takia.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Alyssa Milano, 47, on kertonut sairastaneensa covid-19-taudin. Näyttelijä kertoo viikko sitten julkaisemassaan Instagram-päivityksessään, oireiden alkaneen jo maaliskuussa.

– En ollut ikinä ollut niin sairas. Joka paikkaan särki. Hajuaisti katosi. Oli kuin elefantti olisi istunut rintakehäni päällä, enkä voinut hengittää, Milano kuvailee oireitaan.

Lisäksi näyttelijä laihtui noin 4 kiloa kahden viikon aikana ja kärsi lievästä kuumeesta ja pahasta päänsärystä. Koronatestit olivat kuitenkin negatiivisia. Epämääräisten oireiden jatkuttua usean kuukauden ajan, Milano hakeutui vasta-ainetestiin jonka tulos oli positiivinen.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Sunnuntaina Milano julkaisi Instagramissa myös videon, jossa kertoo vielä yhdestä koronan oireesta. Hän harjaa videolla hiuksiaan ja näyttää lopuksi valtavaa hiustukkoa joka jää harjaan.

– Halusin näyttää mitä Covid-19 tekee hiuksillesi. Ottakaa tämä vakavasti, Milano kirjoittaa videon yhteydessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alyssa Milano on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hänet muistetaan parhaiten televisiosarjoista Melrose Place ja Siskoni on noita. Häneltä on ilmestynyt myös viisi albumia. Milano on naimisissa David Bugliarin kanssa ja heillä on kaksi lasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.