Mediapersoona ja tosi-tv-kasvo Kristian Heiskari nousi alunperin suomalaisten tietoisuuteen voitettuaan Big Brother Suomi -ohjelman syksyllä 2019. Sittemmin Heiskari on voittanut myös Selviytyjät Pohjola -kilpailun, ja nyt hän tähtää hattutemppuun kesällä kuvatussa Farmi-ohjelmassa. 

Heiskari tunnetaan ahkerana tosi-television kuluttajana, ja parhaillaan hän seuraa syyskuussa alkanutta Big Brotheria. Mies on kuitenkin melko kiireinen tällä hetkellä, joten kovin aktiivisesti hän ei omien sanojensa mukaan ehdi sarjaa katsomaan.

Big Brotherin casting on Heiskarin mielestä tänä syksynä hyvin onnistunut. Yhdestä asukkaasta Heiskari on erityisen innoissaan, sillä tämä sattuu olemaan hänen ystävänsä. 

– Tutustuimme Pekan kanssa keväällä yhteisten kavereidemme kautta. Vietimme muun muassa kolme vuorokautta kaverin saunalautalla, ja tämän jälkeen lähdimme vanhempieni luokse Hankoon viikonlopuksi, Heiskari kertoo Metropolille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Pekan astuminen BB-taloon tuli Heiskarille suurena yllätyksenä. 

– Olin katsonut jo jonkin aikaa BB:n uuden kauden ensimmäistä jaksoa ja ajattelin, että tämä oli tässä, nyt menen nukkumaan, Heiskari pohjustaa. 

– Sitten kuulin juontajan sanat: ”seuraavaksi taloon astelee 27-vuotias Pekka”. Kun Pekan naama ilmestyi ruutuun olin vain, että nyt Pekka, nyt vähän jarrua! hän toteaa nauraen. 

Heiskari paljastaa ymmärtäneensä nyt, miksi Pekka oli kesällä ollut niin kiinnostunut Heiskarin BB-kokemuksista.

– Juttelimme saunassa pitkät pätkät BB:stä. Tiesin, että hän oli hakenut mukaan ohjelmaan, mutta en minä osannut arvata, että hän sinne taloon oikeasti marssii. 

– Mielestäni on hauskaa, että Pekka on mukana tällä kaudella. Hän on hyvä tyyppi ja osaa olla rauhallinenkin, vaikka vauhdikas kaveri onkin. Pekka on myös hyvä kuuntelija ja keskustelija kun sille päälle sattuu.

– Alussa huomasi, että Pekkaa vähän jännitti. Nyt hän on selkeästi päässyt alkujännityksestä pois ja meininki alkaa olemaan rennompaa. Pekka on kuitenkin iso persoona ja harva ihminen pysyy hänen kyydissä mukana.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tuoreella BB-kaudella Pekka on Heiskarin ehdoton lemppari. Mutta on Heiskari löytänyt ohjelmasta myös muita suosikkeja itselleen. 

– Esimerkiksi Aki ja Sami olevat todella mukavan oloisia kavereita. Myös Katja sytytti. Hänellä on hyvin hauskoja juttuja ja muutenkin loistava draivi päällä.

– Hyviä tyyppejä kaikin puolin talossa tänä syksynä, Heiskari summaa.

Lue myös:

Seiska: Kristian Heiskarin suunnitelmat menivät täysin uusiksi – kertoo nyt, mihin sijoittaa Selviytyjien voittopottinsa!

BB-tähti Helmeri Pirinen sai tärkeän vinkin Selviytyjät-sarjaa varten Kristian Heiskarilta: ”Kun olen mukava ja kiltti persoona…”