Big Brother -kilpailusta tuttu scoottauksen ammattilainen Helmeri Pirinen kertoo raskainta tänä syksynä Nelosella alkavan Selviytyjät-sarjan kuvauksissa olleen koti-ikävä ja kylmyys.

– Kylmyys oli asia, jota ei osannut odottaa, kun lähti Karibialle, Helmeri kertoo Metropolille.

Helmerin mentorina toimi hänen hyvä ystävänsä, edelliskauden voittaja Kristian Heiskari.

– Krisulta tuli tärkeitä vinkkejä. Tärkein vinkki oli varmasti se, että kun olen mukava ja kiltti persoona, niin pitää psyykata itsensä siihen, että välillä pitää myös selkäänpuukottaa ihmisiä.

– Meillä oli illanistujaisia, jossa kävimme Krisun kanssa läpi asioita ja katsoimme myös yhdessä läpi Selviytyjät-sarjan jaksoja.

Kristianilla ei ollut vaikutusta, että Helmeri päätyi Selviytyjät-sarjaan. Hän on haaveillut lapsuudesta lähtien sarjan kuvauksiin osallistumisesta.

– Oli mahtavaa, että pääsin mukaan. Kun minua pyydettiin mukaan sarjaan, niin en joutunut miettimään kahta kertaa vastausta. Olin heti messissä ja superfiiliksissä.

Läheiset ja puoliso olivat innoissaan Helmerin osallistumisesta kilpailuun.

– Totta kai piti läheisten kanssa keskusteltua, miten arki saadaan toimimaan, kun olen poissa kotoa ja töistä.

Selviytyjät-sarjan kuvausten päättymisen ja kotiin pääsemisen jälkeen Helmeri otti puolisonsa Anun ensimmäisenä hellään syleilyyn.

– Anu oli vastassa minua lentokentällä poikien kanssa. Kotiin päästyämme söimme hyvin! Anu oli tehty kinkkuaurajuustopastaa. Oli kiva tulla valmiiseen ruokapöytään.

Lue myös:

Bloggaaja Sara Vanninen kommentoi suoraan Selviytyjät-ohjelman juonittelua – ”Jollain kierolla tavalla nautin siitä”

Rokkari Archie Cruzilta rajua palautetta Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvi on huono kaikessa ja vähän bimbo, Saralla on välillä hiekkaa jossakin”

Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”