Tunnettu mediapersoona Kristian Heiskari esittää kritiikkiä parhaillaan käynnissä olevalla Big Brother Suomi -kaudella nähtävää, uutta päivitystä kohtaan. Heiskari on lyhyen ajan sisällä voittanut sekä BB:n että SelviytyjätPohjola -kilpailun, joten hän todella tietää mistä puhuu analysoidessaan erilaisia tosi-tv-formaatteja. 

Heiskari julkaisi sunnuntaina oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa videon, jossa ilmaisi ettei pidä Big Brotherin uudesta Häätöhuone-osiosta. Häätöhuoneeseen joutuu kolme häätöuhan alla olevaa kilpailijaa, ja kamera kuvaa heidän reaktioitaan pudotustilanteessa.

Heiskarin mielestä uusi päivitys ei palvele katsojia, sillä yleisö haluaisi nähdä kaikkien talon asukkaiden reaktiot. 

– Koen, että Häätöhuone on vähän ylimääräinen juttu. Uskon monien katsojien olevan kiinnostuneita näkemään koko porukan ilmeitä, Heiskari kommentoi Metropolille. 

– Vaikka katsojalle putoava kilpailija olisi helposti pääteltävissä, BB-asukkaille tilanne ei ole yleensä niin selvä.  Pointti on nähdä ihmisten aitoja reaktioita. Kun kaikki kolme menevät yhdessä Häätöhuoneeseen, ei se tuo mitään lisäarvoa millekään, hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Metropoli

Heiskari sanoo ymmärtävänsä, että Häätöhuoneella saattaa olla jokin erityinen tehtävä tulevissa pudotushetkissä. 

– Totta kai voi olla, että ohjelmassa tullaan myöhemmin näkemään jotain hyviä ideoita liittyen Häätöhuoneeseen. Siellä on kuitenkin osaavat ihmiset miettimässä päänsä puhki, että miten kaikkia eri osia voisi hyödyntää. Tuotannolla voi olla jotain hienoja käänteitä mielessään. 

Tässä vaiheessa Heiskari ei kuitenkaan näe pätevää syytä, miksi Häätöhuonetta pitäisi käyttää. 

– Näin alussa ohjelmaa tämä ei kyllä ole minun mielestäni mikään twisti, Heiskari summaa.

Lue myös:

Kristian Heiskari teki viikonloppuna yllättävän aluevaltauksen: ”Näitä tekisi mielellään lisääkin”

BB-tähti Helmeri Pirinen sai tärkeän vinkin Selviytyjät-sarjaa varten Kristian Heiskarilta: ”Kun olen mukava ja kiltti persoona…”