Kristianin heimoneuvoston vieraana nähdään ulos äänestetty ex-missi ja somevaikuttaja Sabina Särkkä, jonka kohtaloksi koitui vastustajajoukkueen amulettikikkailu. Vaanien riveissä kilpailevat, BB-voittaja Kristian Heiskari ja laulaja-näyttelijä Elias Gould päätyivät antamaan koskemattomuuskilpailun päätteeksi löytämänsä koskemattomuusamuletit Aasojen Niko Saariselle ja Archie Cruzille, joten heitä ei pystytty äänestämään ulos kilpailusta.

– Tajusimme Eliaksen kanssa, että meidän on tehtävä jotain paljon puhutulle naisten liitolle. Meitä oli jäljellä neljä jannua, joten meidän oli pelastettava joko Niko tai Archie. Meillä molemmilla oli amuletit, joten yhdessä taktikoimme, että jos voitamme koskemattomuuskilpailun, niin heitämme amuletit häviäjäheimon jäsenille, Kristian kertoo.

– Se (amulettikikkailu) oli hieno veto teiltä ja loistavaa tv-viihdettä, että keksitte jipon meille. Näin jälkeenpäin olen kelannut, mitä minun olisi pitänyt tehdä toisin, mutta en tiedä, olisinko tehnyt mitään kuitenkaan oikein. Voi olla, että Marianne kusetti minua. Tykkäsin hänestä, mutta minulla oli koko ajan varautunut olo hänen suhteen. Mietin, että valehteleeko hän minulle. Hän on hyvä pelaamaan peliä, Sabina kertoo.

Ennen heimoneuvostoon suuntaamista Sabina tiesi, että Archie Cruzilla on koskemattomuusamuletti.

– Archie tuli kertomaan juuri ennen heimoneuvostoon suuntaamista, että oli saanut kundeilta amuletin. Sitä en tiennyt, että myös Nikolla oli amuletti käytössä. Elias oli taas kehottanut muita äänestämään minua ulos, Sabina kertoo.

Katso myös:

Kristianin heimoneuvosto 1: Ulos äänestetty Johanna Pakonen puhuu suunsa puhtaaksi: ”Minulla epäiltiin myyräkuumetta ja jänisruttoa”

Kristianin heimoneuvosto 2: Ulos äänestetty Aki Manninen avoimena: ”Minua ei ole koskaan puukotettu yhtä pahasti selkään”

Kristianin heimoneuvosto 3: Kilpailusta pudonnut tubettaja Herbalisti avautuu Aki Mannisesta ja ikävästä loukkaantumisesta!

Kristianin heimoneuvosto 4: Suvi Pitkänen paljastaa, miksi Arttu Harkki äänestettiin ulos Selviytyjistä!