Kristianin heimoneuvosto 3: Kilpailusta pudonnut tubettaja Herbalisti avautuu Aki Mannisesta ja ikävästä loukkaantumisesta!

Kristianin heimoneuvoston vieraana nähdään Selviytyjät-sarjasta ulos äänestetty tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi. Hän kokee, että muut kilpailijat pelasivat hänet pihalle. Hän tunsi ennestään muista kilpailijoista somevaikuttaja Karoliina Tuomisen, joka oli äänestämässä häntä ulos. Hän paljastaa oman taktiikkansa kilpailun ja juonittelun suhteen.

Jaksossa Juuso avautuu kalojen karkaamiseen sumpusta, joka lopulta vieritettiin hänen niskoilleen. Hänen mukaan kyse oli hänen ja Aki Mannisen paskasta kemiasta. Juuso avautuu väleistään Aki Manniseen ja ikävästä loukkaantumisesta kaloja peratessaan.

Nettisarjan luotsaaja Kristian Heiskari kertoo jaksossa mielipiteensä joukkueiden sekoittamiseen ja paljastaa, ketä entisiä joukkuekavereita hänellä tuli ikävä. Kristian ja Arttu ”Archie Cruz” Kuosmanen joutuivat eri joukkueisiin, vaikka heillä on kuukausi ikäeroa. Archie meni vanhojen joukkueeseen ja Kristian sai paikkansa nuorten joukkueesta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.