Näyttelijä-juontaja Janne Kataja aloittaa Kuutamolla-sarjan juontajana. Hän esitti MTV:n järjestemässä pressitilaisuudessa kolme omaa väitettä, joista yksi on valhe. 

Jannen väitteet olivat:

– Olen ollut matkoilla Folke Westin kanssa

– Olen mennyt kesällä kihloihin

– Olen kaapannut bussin ja aiheuttanut poliisioperaation, johon on osallistunut karhuryhmä.

Oletko mennyt kihloihin?

  Takana on suhteellisen pitkä kesä ilman töitä. Toki olen ollut lelukaupassa töissä, mutta en ole joutunut olemaan kuvauksissa aamusta iltaan, hän sanoo.

Hän paljastaa valheen muutaman viikon päästä järjestettävässä Kuutamolla-sarjan pressitilaisuudessa. Viime viikolla järjestetyssä pressitilaisuudessa Jannella oli sormus vasemmassa nimettömässä.

Kuva: Petri Voutilainen

Haluan Halosen vieraaksi

Kuutamolla-ohjelmassa nähdään vieraina muun muassa muassa Maria Ohisalo, Miitta Sorvali, Kirsi Alm-Siira, Antti Tuomas Heikkinen, Riku Rantala, Kiti Kokkonen, Aku Hirviniemi, Joonas Nordman, Christoffer Strandberg, Kalle Lamberg ja Jenni Poikelus.

– Vaikea sanoa, kenen vieraan saapumista odotan eniten. Kiti Kokkosen vierailua odotan sen takia, että ihan sama mitä tarinoita hän kertoo siviilissä, niin hänen jutuilleen saa nauraa vatsa kippurassa. Hannele Laurilla on paljon tarinoita ja kaikkiin tarinoihin liittyy samanlaiset legendat kuin hän itse on. Christoffer Strandberg pystyy puolestaan imitoimaan henkilöitä samalla, kun kertoo tarinoita. En ole varma, onko Tarja Halonen tulossa ensimmäisellä kaudelle. Jos hän ei ole tulossa, niin toivon, että hän ottaa haasteen vastaan.