Näyttelijä Mikko Parikka, 31, ilmoitti hiljattain päättävänsä 11-vuotisen näyttelijänpestinsä Salatuissa elämissä. Jiri Viitamäkeä näytellyt Mikko on siviilissä kolmen pienen tytön isä, ja niin ikään Salkkareista tutun, Peppi Puolakan roolia esittäneen Sara Parikan, 29, mies.

Salkkarit-uransa paketoinut näyttelijä on kertonut keskittyvänsä tällä erää isyysvapaaseensa, sillä perheen kuopus syntyi vasta viime keväänä. Mikko tekee kuitenkin paluun MTV3-kanavalle jo tänään perjantaina, sillä hän on mukana Kuutamolla-viihdeohjelmassa.

Kuutamolla-ohjelmaformaatin perusperiaate on, että jokainen vieras jakaa elämästään kolme sattumusta, joista kaksi on totta ja yksi valetta. Muiden vieraiden tehtävänä on esittää kysymyksiä sattumuksista ja päätellä niiden perusteella, mikä väitteistä on palturia. Mikon lisäksi illan ohjelmassa ovat vieraina Kiti Kokkonen ja Jenni Poikelus.

Mikko väittää ohjelmassa menettäneensä kävelykykynsä räplättyään 13–14-vuotiaana nenäänsä kasvanutta finniä oikein urakalla. Ohjelman aikana väite paljastuu kuin paljastuukin todeksi, ja Mikko avaa tapahtumaa katsojille.

– Ensin nilkkani tuli tosi kipeäksi, ja sen jälkeen keuhkot. Sitten niskan alueella tapahtui jotain, jonka jälkeen en pystynyt enää kävelemään, hän kertoo.

Mikko tajusi onneksi äkkiä tarvitsevansa lääkäriä ja suunnisti vastaanotolle. Oikeat lääkkeetkin löytyivät onneksi pian, ja jo 1,5 tunnin kuluttua tapahtuneesta Mikko käveli kotiin omin jaloin.

Jos kuva ei näy, katso se klikkaamalla tästä.

Mikon tähdittämä Kuutamolla-jakso on jo nähtävillä maksullisessa C More -palvelussa, ja MTV3:n puolella se esitetään tänään illalla klo 20.00.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Mikko Parikka kertoo nyt, miksi päätti lopettaa Salatuissa elämissä: ”Se tuntui oikealta”

MTV: Mikko Parikka jättää Salatut elämät -sarjan – takana vuosikymmen Jirin roolissa

Mikko Parikka jakoi vanhan kuvan Salkkareiden kuvauksista – katso kanssanäyttelijöiden reaktiot!