Entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen kertoi syksyllä haaveilevansa muutosta Lappiin. Pikkarainen vakuutti tuolloin omalla Instagram-tilillään olevansa tosissaan suunnitelmansa kanssa.

– Joku mun sisällä sanoo et nyt ois ehkä se hetki. Joku vähän ehkä jarruttaa. Nyt on kuitenkin katsottava miten asiat järjestyisi niin, että muutto ja arki siellä (Lapissa) olis mulle mahdollista, Pikkarainen kirjoitti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen keskiviikkona (28.12.) Pikkarainen paljasti Instagramin Stories-osiossa käyneensä katsomassa uutta asuntoa. Koti ei kuitenkaan sijaitse Pohjois-Suomessa, vaan ilmeisesti kyseessä on pääkaupunkiseudulta löytyvä uudiskohde.

– Ai ai kuulkaas! Kävin tuossa katsomassa juuri itselleni mahdollista uutta kotia, Pikkarainen toteaa auton takapenkiltä kuvaamallaan Stories-videolla.

– Nykyisessä alkaa putkiremontti tuossa keväällä, joten senkin takia muutto on ajankohtainen, hän tarkentaa.

Pikkaraisen Stories-julkaisuista ei käy ilmi, onko Pikkarainen ostamassa omaa asuntoa vai mahdollisesti allekirjoittamassa uutta vuokrasopimusta. Hän sanoo kuitenkin tekevänsä päätöksiä muutaman päivän sisällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pikkarainen on viettänyt kuluneen joulun yksin Helsingissä. Mies kertoo keskittyvänsä parhaillaan elämän hidastamiseen ja tärkeiden asioiden pohdiskeluun.

– Mä vietän tän joulun yksin. Tai siis en mä edes vietä. Tänään olin joulusaunassa ja avannossa ja se oikeestaan kuvas mun tätä joulua, Pikkarainen kirjoitti joulupyhien aikaan Instagramissa.

– Mul ei oo nyt kykyä istua edes mun läheisten kanssa joulupöytään. Mä oon todellakin tervetullut ja toivottu mun läheisten ja suvun joukkoon, mut mulla on itellä tunne, et haluun olla omassa seurassa ja vaan rauhoittua. Rauhoittuminen on muutenkin nykyään mulle joulun tärkein tehtävä, hän lisäsi rehellisenä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hannu Pikkarainen tuomittiin toukokuussa 2022 kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta. Tuomio ei ole toistaiseksi lainvoimainen, sillä heti tuomion tultua julki Hannu ilmoitti valittavansa hovioikeuteen.

Tapausta käsitellään hovissa ensi vuonna 23. elokuuta.

Lue myös:

Raiskauksesta tuomittu Hannu Pikkarainen tekee yllätyspaluun jäälle – ”Jännä nähdä, miten tulee putki kulkemaan nyt”

Hannu Pikkarainen julkaisi jymyuutisen – aikoo toteuttaa suuren unelmansa: ”Nyt olisi se hetki”