Laulaja Sani paljasti BB-talossa joutuneensa panttivangiksi Kyrpoksella: ”Aseistetut miehet pahoinpitelivat kitaristini silmieni edessä”

Laulaja Saija ”Sani” Aartela paljasti Big Brother -talossa joutuneensa panttivangiksi Kyproksella eksyttyään yhtyekavereidensa kanssa bordelliin.

– Emme olleet liikenteessä Aikakoneen kanssa, vaan nimeltä mainitsemattoman toisen yhtyeen kanssa. Turistikausi oli loppunut ja kaikki baarit olivat kiinni, joten miespuolisia otti päähän, kun bisseä ei saanut mistään. Päätimme mennä bordelliin käymään, kun se oli auki. Se oli kauhea virhe, Sani kertoi talon muille asukkaille.

Sanin seurueeseen kuului hänen silloinen miehensä, joka vastusti bordelliin menemistä. Hän tiesi, ettei siitä seuraa mitään hyvää.

–  Hän sanoi, että kun tyttö lähestyy drinkkien kanssa, niin leikki on kaukana. Siinä vaiheessa pitää löytyä enemmän rahaa. Hetken päästä viereemme alkoi tulemaan isompaa miestä, jotka kertoivat, että illanviettomme maksaa 500 euroa.

Koska rahaa ei löytynyt, syntyi ravintolasta raju tappelu.

–  Huumeiden vaikutuksen alaisina olleilla miehillä oli aseet. He pahoinpitelivät kitaristini silmieni edessä ihan kunnolla. Hän sai onneksi suojattua naamaansa sen verran käsillä, ettei koko naama mennyt ruhjeille. Siitä huolimatta he aiheuttivat pahannäköistä jälkeä.

Yksi miehistä otti Sania kaulasta kiinni, minkä seurauksena laulaja hiljeni täysin. Hän oli nähnyt miehen kaulassa ristin, johon päätti lopulta vedota.

– Käännyin hiljaa häneen päin ja otin rististä kiinni ja sanoin, että tänkö takia sinä teet näin. Siinä ei auttanut muuta kuin vedota siihen, että miksi hän haluaa heilua bordellissa risti kaulassa.

Sanin toiminta kannatti, sillä lopulta aseistetut miehet päästivät seurueen menemään bordellista.

Kaksi Big Brother -asukasta joutui heti ulos asumaan – syyt hämmentävät:”Mä olen liian pitkä sänkyyn”

Big Brother -taloon astelleen näyttelijä Markku Pullin hurja muodonmuutos – katso kuvat!

Big Brother -kausi käynnistyi vauhdikkaasti – julkkisasukas esitti härskin toiveen: ”Vitsi, kun joku panisi täällä”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta