Viulisti Linda Lampenius, 52, ottaa Instagram-tilillään kantaa Secrets of Playboy -dokumenttisarjan todenmukaisuuteen ja muistelee dokumentista poiketen lämmöllä kartanon isäntää, Hugh Hefneriä.

Dokumentissa Hefneristä on annettu täysin toisenlainen kuva, kuin mitä Lampenius kertoo kokeneensa. Hän asui Playboy-kartanossa peräti kolme vuotta.

– Tärkeimpänä sain uuden perheen kaukaa kotoa. Hef ja hänen ”kartanoperheensä” sai minut tuntemaan osaksi heitä, heti ensi hetkestä lähtien, Lampenius muistelee julkaisussaan.

– Kolmen vuoden ajan Playboy-kartano oli toinen kotini. Tunsin aina oloni rakastetuksi ja oloni turvalliseksi. Minua kohdeltiin äärimmäisellä kunnioituksella ja Hef näytti nauttivan viulunsoitostani.

Linda kuvailee, että sai olla kartanossa todella oma itsensä ja tunsi olonsa kauniiksi siitä huolimatta, että oli klassinen viulisti. Se ei 90-luvulla ollut selvää kartanon ulkopuolella.

– Tunsin oloni vapaaksi. Sain olla minä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hyvien kokemustensa takia Lampenius osoittaakin syyttävällä sormellaan Playboy-dokumentin tekijöihin.

– En usko tarinoitanne. Ette antaneet niiden puhua, joilla oli hyvää sanottavaa. Ilmiselvästi saitte naiset sanomaan kamalampia asioita, kuin he olivat suunnitelleet sanovansa.

Lampenius muistuttaa myös, että häntä on käytetty henkisesti ja fyysisesti hyväksi, jonka takia hän on taistellut oikeudessa yhtä suurinta ”me too” hirviötä, Peter Nygårdia vastaan.

– Nygård, Weinstein ja Epstein ovat/olivat hirviöitä… voin haistaa nuo miehet kaukaa. Voin kertoa teille, että Hef ei ollut yksi heistä.

Lue myös:

Linda Lampenius kertoo vierailustaan Peter Nygårdin luona – ”En ole koskaan nähnyt mitään niin inhottavaa ja alentavaa”

Linda Lampenius julkaisi harvinaisen yhteiskuvan edesmenneen Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa: ”Kaipaan noita aikoja”