Viulisti Linda Lampenius on julkaissut Instagram-tilillään videon kahdesta Seura-lehden kannesta vuosikymmenten takaa. Hän poseeraa itse kummassakin kannessa.

Vuoden 1997 huhtikuun kansikuvassa Linda poseeraa näyttelijä Daniel McVicarin kainalossa, ja saman vuoden heinäkuun numeron kannessa Lindan käsipuolessa komeilee elokuvaohjaaja Renny Harlin. Nyt Linda kuitenkin paljastaa, että toinen kansikuvista on kuvamanipulaation tulosta.

– Toisessa kansikuvassa seison oikeasti kyseisen miehen vieressä. Toisen kuvan kanssa on taas ”huijattu” ja se on photoshopattu. En ole ikinä edes tavannut kyseisessä kuvassa vieressäni seisovaa miestä, Linda paljastaa julkaisunsa ohessa.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Huhtikuun kannessa kerrotaan Lindan heittävän hyvästit Suomelle ja suuntaavan Amerikkaan, kun taas heinäkuun lehdessä Lindaa ja Rennyä tituleerataan ”unelmapariksi”.

– Kumman veikkaat olevan oikea, Linda kyselee seuraajiltaan.

Hän ei kuitenkaan jää odottelemaan seuraajiensa arvauksia, vaan kertoo vastauksen saman tien.

– Kuva, jossa olen Danielin kanssa on otettu Los Angelesissa maaliskuussa 1997. Lehti käytti toista samana iltana otettua kuvaa ja photoshoppasi minut elokuvaohjaaja Renny Harlinin viereen ja liitti kanteen otsikon ”unelmapari”, joka oli valetta, Linda paljastaa.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Linda jatkaa vielä päivitystään ja pohtii, että kuvittelivatko 90-luvun Suomen toimittajat elävänsä villissä lännessä. Hän kertoo asuneensa kyseisten lehtien julkaisun aikoihin Yhdysvalloissa, eikä hänellä ollut tuolloin internetiä saati puhelinta kotonaan.

– Toimittajat pystyivät siis kirjoittamaan minusta niin usein, kun he halusivat, ja mitä ikinä he halusivat… Tämä johti moneen valheelliseen artikkeliin, Linda toteaa.

Nykyään Linda on naimisissa ruotsalaisen juristin Martin Cullbergin kanssa. Pariskunta asuu Tukholmassa, ja heillä on kaksi tytärtä.

Lue myös:

Linda Lampenius rehellisenä legendaarisen kyykkykuvansa taustasta – ”Luulin, että pyörtyisin”

Aftonbladet: Linda Lampeniuksen piinaavat muistot seksuaalirikoksista syytetyn Peter Nygårdin kanssa – ”Tunsin itseni voimattomaksi ja menetin hallinnan”