Vuonna 1996 Miss Suomeksi kruunattu Lola Odusoga paljastaa omalla Instagram-tilillään viihtyneensä jo vuosia onnellisessa parisuhteessa rakastamansa ihmisen kanssa. Samalla hän painottaa vahvasti sitä, ettei tule näillä näkymin koskaan jakamaan suhteestaan yksityiskohtia julkisuuteen.

Media-alan yrittäjänä ja somevaikuttajana toimiva Odusoga avautuu Instagramin Stories-osioon julkaisemillaan videoillaan siitä, kuinka hän uransa alussa puhui hyvin avoimesti ykistyiselämästään medialle.

– Siihen aikaan se oli myös helpompi tapa toimia, että oli todella avoin kaikesta, kertoi asiat ja ihmiset ja teki yhteistyötä siltä taholta. Sitten kun joskus erosin, niin tein päätöksen, että en tule koskaan siitä puhumaan, koska meillä on lapsia, Odusoga kertoo videollaan.

Odusoga sanoo alkaneensa noin kuusi vuotta sitten tietoisesti rakentamaan yksityisyyttään uudestaan.

– Tällä hetkellä se pelittää kyllä sen verran hyvin, että todella paljon asiat on yksityisiä ja parisuhteet ja niiden olemassaolo tai puute, niin ne on yksityisiä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Odusoga huomauttaa, että vaikka esimerkiksi hänen sometilillään ei parisuhde näy, ei se siltikään tarkoita sitä, etteikö suhdetta olisi lainkaan olemassa.

– Parisuhde on ja voi erittäin hyvin – ja on voinut jo vuosia, vuosia. Mutta julkista siitä ei silti ole tulossa, se on yksityisasia niin kuin on myöskin henkilö, joka on toinen osapuoli, hän alleviivaa.

Tällä hetkellä moni ihminen haluaa jakaa elämästään kaiken omassa somessaan, mutta Odusoga ei tätä asiaa ymmärrä.

– Pelottava trendi, että kaikki halutaan jakaa kaikelle kansalle, hän kirjoittaa videopostauksensa yhteydessä.

– Samalla kun muut jakavat enemmän ja enemmän kaikkea itsestään, elämästään, kodistaan, tekemisistään, niin sitä enemmän minä suljen ovia ja hankin yksityisyyttä takasin, nainen summaa.

Lue myös:

Lola Odusogalle on ehdotettu useita kertoja OnlyFans-sivustolle liittymistä – näin hän suhtautuu alastonkuviin ja seksielämästä puhumiseen

Lola Odusoga avautuu alusvaatekuvausten raadollisuudesta: ”Mua on aina koitettu mahduttaa muottiin ja lokeroihin”

Lola Odusoga avautuu kohtaamastaan julkisuudesta – ”Poliisit poistivat miehen, joka tuli katsomaan kirveen kanssa”