Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa ilmoitti Instagram-tilillään toukokuussa, että hän on päässyt esiintymään ensimmäisenä suomalaisena mallina legentaarisen Sport Illustrated -lehden kuuluisaan uimapukunumeroon. Uutisen julkistuksen jälkeen, Lotta on julkaissut Instagramissa useamman uimapukukuvan lehden kuvauksista.

Keskiviikkona Hintsa julkaisi upean kuvan, jossa hän poseeraa vaaleanvihreässä uimapuvussa. Hän kertoo kuvan tekstissä, että viime aikoina moni on ihmetellyt hänen ihossaan olevia vaaleita läiskiä. Lotta kirjoittaa, että kyse on vitiligosta eli ihon autoimmuunisairaudesta.

– Minulla olisi ollut mahdollisuus saada kuvankäsittelyn avulla läiskät piiloon, mutta miksi ihmeessä olisin tehnyt sellaista? Oikeastaan jumaloin niitä. Niissä on söpöt muodot ja kuviot. Yksi niistä näyttää aivan Australian kartalta, Lotta kirjoittaa.

Lotta jatkaa vielä asian pohtimista sanomalla, että kuten elämässä yleensä meillä kaikilla on vapaus valita, kuinka näemme asiat.

– Tekeekö sinun näkökulmasi sinun ja muiden elämästä parempaa vai huonompaa? Lotta kysyy lopuksi.

Hintsa kertoi toukokuussa, että oli käynyt kuuluisan lehden Swim Search -kilpailun kuvauksissa, jonka kautta hän pääsi lehden uimapukunumeroon.

Lue myös:

Upea bikinikaunotar! Lotta Hintsa poseeraa ensimmäisenä suomalaisena maailmankuulun sporttilehden uimapukunumerossa!

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa julkaisi rehellisen treenivideon rinteestä: ”Menetin kaksi varpaankynttä”