Vuorikiipeilijä ja Miss Suomi 2013 Lotta Hintsa poseeraa maailmankuulun Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Maaliskuussa Lotta kirjoitti osallistuvansa Sport Illustrated -lehden Swim Search -finaaliin, jonka kuvaukset järjestettiin Domikaanisessa tasavallassa. Maanantaina (16.5) Hintsa vahvisti omalla Instagram-tilillään olevansa ensimmäinen suomalainen lehden uimapukunumerossa!

– OMG! Kannet on nyt julkaistu! Olen häkeltynyt siitä, että saan olla osa lehteä, missä on kannessa nämä voimanaiset! Hintsa kirjoittaa

Lehden kansimalleina nähdään realitytähti Kim Kardashian, laulaja Ciara, 74-vuotias malli Maye Musk ja artisti Yumi Nu.

– Tänään on se päivä! Tiesittekö, että olen ensimmäinen suomalainen Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa? Lotta kysyy seuraajiltaan Instagramin tarinoissa.

Hintsa on julkaissut useamman kuvan ja videon upeasta saavutuksestaan sometililleen.

– Ihan vain tiedoksi kaikille, seuraavina päivinä saattaa tulla vain uimapukujulkaisuja. Nyt jaan edellisiä päivityksiäni vain pelkästä innostuksesta, Lotta hehkuttaa tarinoissaan.

Sport Illustrated -lehti kuvailee Hintsaa seuraavasti:

– Lotta Hintsa on suomalainen malli, ammattilaisvuorikiipeilijä ja kestävyysurheilija. Vuonna 2013 hänet kruunattiin Miss Suomeksi. Fyysiset lajit, jotka kokeilevat hänen rajojaan (piirre, joka periytyy isältä), ovat olleet lähellä hänen sydäntään.

Kuvissa Lotta poseeraa bikineissä upealla rantahietikolla.

Lue myös:

Lotta Hintsa toteuttaa rankan hyväntekeväisyystempauksen – juoksee vaativissa oloissa 24 tuntia putkeen: ”Jokainen kilometri on tärkeä”

Huh! Lotta Hintsa julkaisi bikinikuvia jäätävästä uintireissustaan: ”Paras tapa palautua”