Love Island Suomen toisella kaudella ihastuttanut Tommy Oksa kertoi Instagramissa iloisen perheuutisen. Hän julkaisi Instagram-tilillään puolisonsa Sandran kanssa yhteiskuvia, joissa he esittelevät onnellisina ultraäänikuvia.

– Meille tulee baby. Sitten meitä onkin viisi, Tommy kirjoittaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Sandra on julkaissut uutisen ja useita kuvia Instagramissa. Kuvien joukossa on myös kuva söpösti pyöristyneestä vauvamahasta.

– Se siitä salaisuudesta. Meille tulee vauva. Voin kertoa että olo on ollut mitä kammottavin. Salilla kävijät varmasti ihmetellyt miksi yhtäkkiä tyyppi, joka aina urheiluliiveissä tai cropatussa topissa kulkeekin salilla vain isossa löysässä hupparissa. Niin ihan vain siksi koska mun masua ei voi enää olla huomaamatta vaikka ollaankin vasta rv 12+1. Nyt ei tarvi enää piilotella, Sandra kirjoittaa ja paljastaa, että vauvan laskettu aika on 22. marraskuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Puoliksi ecuadorilainen, palomiehenä työskentelevä Tommy tapasi Sandran viime kesänä.

Tommy erosi Love Island -villalla tapaamansa Nikitan kanssa alkuvuodesta 2020. Pari viihtyi yhdessä ohjelman alkuhetkiltä saakka, mutta jatkuvat riidat aiheuttivat myös paljon eripuraa ja vaikuttivat lopulta myös eropäätökseen.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Monika Lindeman synnytti tyttövauvan – vietti ensimmäistä äitienpäivää ”tuplamutsina”

Iida Ketolan yllätysveto hämmentää somessa – osti maatilan ja aikoo hankkia eläimiä: ”Ai s*atana!”