Kampaamoyrittäjänä ja somevaikuttajana tunnettu Iida Ketola-Korppila on viime aikoina tehnyt suuria muutoksia elämässään.

Ensin Ketola ilmoitti eroavansa pitkäaikaisesta aviopuolisostaan Renne Korppilasta. Nyt nainen kertoo omalla Instagram-tilillään ostaneensa 1800-luvulta peräisin olevan hirsitalon Helsingin ulkopuolelta.

– Ostin tänään kuparipannuja kirpparilta ja talon landelta, Ketola kirjoittaa julkaisemansa postauksen yhteydessä.

– Mun biologinenkello on ilmeisesti lammaskello, koska tuntu etten enää pysty mitenkään päin elämään onnellista elämää ilman lampaita. Siks oli ostettava hehtaari maata, 1800-luvulla rakennettu hirsitalo ja navetta, hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ketola paljastaa, että eläimet muuttavat hänen luokseen jo kuukauden päästä.

– Valdemar, Tyyne ja Tellervo muuttaa mun luokse kesäkuun alussa, kanat tulee sitten viimeistään juhannusviikolla kun kanala on (toivottavasti!) valmis. Saa onnitella! Ketola muotoilee.

Ketolan yllättävä veto on saanut lukuisat ihmiset kommentoimaan naisen postausta ylistävään sävyyn.

– Elät mun unelmaa, artistina tunnetuksi tullut Juulia hehkuttaa.

– Ihanaa! Onnea, juontaja Alma Hätönen toivottaa.

– Ai jumalauta saaaatana kuin hienoo! Mulla ei viel kantti kestäny toteuttaa mun hyvin samankaltast haavetta, mut tää antaa uskoa! Iha sikahienoo! näyttelijä Pilvi Hämäläinen toteaa.

– Onnea. Kuulostaa hyvältä, ihanaa kun haaveet toteutuu, eräs seuraaja kiteyttää.

– Vautsi, melkoinen elämänmuutos sinulla edessä! Ihailen rohkeuttasi, elämä on niin lyhyt että se pitää elää just niinkuin haluaa ja joka tekee onnelliseksi.

Lue myös:

Iida Ketola muistelee viime kesänä kuollutta isoäitiään – avautuu pysäyttävästä tilanteesta: ”Haluan muuttaa elämääni”

Renne Korppilasta eroava Iida Ketola osti jo oman kodin: ”Mun ikioma!”

Renne Korppila ja Iida Ketola eroavat: ”On ollu sydäntäsärkevää ja tuskaista seurata, kuinka meidän elämät ja arvomaailmat on kulkeneet niin eri suuntiin”