Torstaina 80 vuotta täyttänyt Salatut elämät -näyttelijä Maija-Liisa Peuhu kertoo Metropolille mielipiteensä nykypäivän trendi-ilmiöistä Metropolille.

Tinder

– En ole koskaan ollut, mutta ymmärrän, että yksinäisiä ihmisiä on paljon ja miksipä ei, jos sitä kautta on mahdollista löytää seuraa. Olisin itse hyvin varovainen.

Sosiaalinen media ja somevaikuttajat

– En ole koskaan halunnut mennä someen. En nukkuisi, jos miettisin toisen ihmisen sanomisia ja että, mitä minun kuuluu niihin vastata. Pitäydyn työssä, mitä teen ja tutustun ihmisiin perinteisin keinoin. Some ei ole minun paikka. Olen kuullut, että moni haluaa sieltä myös pois.

Temptation Island Suomi ja muut tosi-tv-ohjelmat

– En osaa niitä katsoa, sillä en tunne tarvetta tai halua niitä kohtaan. Katson mieluummin elokuvia. Olen tosi-tv-ohjelmiin liian vanha.

Wolt-ruokapalvelu

– Hyvä palvelu, joka on tarpeellinen korona-aikana. En tiedä, miten ruokapalveluille käy koronan jälkeen. Olen huono käyttämään itse niitä, koska rakastan kokkaamista. Haluan itse nähdä, mitä saan ja valitsen.

OnlyFans-palvelu

– Minusta se on ihan kamalaa. En tiedä, että sellainen palvelu on olemassa. Onko se samanlainen kuin menneitä vuosina lehdet, joissa oli paljasta pintaa?

Lue myös:

80 vuotta täyttänyt Maija-Liisa Peuhu avoimena sairastumisestaan – ”Olin pitkään tosi väsynyt”