Lentoemäntä ja mediapersoona Maisa Torppa nähtiin viime torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa jossa Maisa kertoi myös koulutuksestaan ja tuloistaan toimittaja Maria Veitolalle.

Maisa on viittä vaille valmis merkonomi, joka on opiskellut myös lähihoitajaksi ja lentoemännäksi. Hän kertoo ohjelmassa, että kuilu näiden ammattien palkkauksen välillä on surullisen suuri.

– Vaikka se (lähihoitajantyö) on kutsumustyö ja tykkään tehdä sitä, niin valitettavasti kutsumuksella ei ruokita perhettä, hän toteaa.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Maisalla on Instagramissa 85 tuhatta seuraajaa ja hän tekee paljon someyhteistyötä eri yritysten kanssa. Hän myöntää ohjelmassa tienaavansa kuukausitasolla somen kautta helposti enemmän kuin esimerkiksi päivätyöstä lentoemäntänä.

– Mä kerran näytin äitille paljonko pystyn tienaamaan yhdellä jutulla vuorokaudessa. Ei ole sen jälkeen enää tullu kettuilua sometyöstä, Maisa nauraa.

Viimeisimpien verotietojen mukaan Maisa Torpan ansiotulot vuonna 2018 olivat 12 015 euroa, joista pääomatulot olivat euron luokkaa. Hän omistaa myös nimeään kantavan firman, joka on tosin toiminimi. Firma on perustettu vuonna 2015 ja sen toimiala on taiteellinen luominen.

Firman vuoksi Maisan todellisesta laskutuksesta ei siis voi päästä selvyyteen. Hän voi siis periaatteessa laskuttaa esimerkiksi 100 tuhatta euroa vuodessa, mutta vähennysten ja poistojen kautta tulos voi näyttää erilaiselta. Firman nimissä voi olla myös omaisuutta.

Lue myös:

Maisa Torppa paljastaa pelkäävänsä seksitöntä parisuhdetta – ”En halua, että toi on mun tulevaisuus”

IS: Sara Chafak kertoo kauhunhetkistä – tuntematon mies tunkeutui ex-missin äidin kotiin

Danny myöntää Seiskalle 19-vuotiaan Helmi Loukasmäen viettäneen öitä hänen luonaan työsuhteen päättymisen jälkeen!