Maisa Torppa paljasti MTV3:lla – aloittaa työt hoivakodissa

Somepersoona Maisa Torppa istahti torstaina Vappu ja Marja Live -ohjelman sohvalle haastateltavaksi. Kaunotar paljasti aloittavansa työt hoivakodissa.

Torppa on tällä hetkellä lomautettuna lentoemännän töistä, mutta hänellä on myös lähihoitajan koulutus.

– Menen lomautuksen ajaksi hoitotöihin. Haluan kantaa korteni kekoon ja ensi viikolla aloitan hoivakodissa, Torppa kertoili ohjelmassa.

Juontaja Marja Hintikka kyseli Torpalta myös korona-arjen sujumista ja uteli josko Mikko -puolisosta olisi paljastunut uusia piirteitä tänä aikana.

– Yhtenä aamua hiippailin yläkerrasta alas ja hän on johtoryhmän kokouksessa tosi siisti kauluspaita silitettynä, mutta vain kalsarit jalassa. Hatunnoston arvoinen suoritus, Torppa nauroi.

– Tämä koronakaranteeni on ollut meille paras parisuhdetesti. Nyt kun olen viettänyt yli kuukauden toisen kanssa vuorokauden ympäri, tajuan valinneeni kumppanin ihan oikein, Torppa kertoo.

Torppa elää uusperhearkea Nurmijärvellä yhdessä puolisonsa Mikon ja tämän neljävuotiaan tyttären kanssa. Maisalla on myös oma seitsemänvuotias poika ja kertoikin ohjelmassa olevansa hyvin perhekeskeinen.

– Tällä hetkellä on tosi hyvä näin. Mutta toivon, että joku päivä meille suodaan lapsia, Torppa paljasti.

Ohjelman juontajat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka kyselivät myös Torpan suhtautumista politiikkaan. Torppa paljastikin ”ison pampun” kosiskelleen häntä politiikan pariin.

– Vanhusten ja perheiden arki on minulle tärkeää. Eli Sdp, Torppa vastasi kun juontajat utelivat naisen puoluekantaa.

Lähde: Vappu ja Marja Live


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!