Maisa Torppa paljasti vihdoin syyn sairaalareissulle – ”Huonommassa kunnossa kuin olen ikinä ollut”

Somekaunotar Maisa Torppa, 29, julkaisi viime viikolla Instagram-tilillään kuvan, jossa kertoi joutuneensa sairaalahoitoon. Torppa on pitänyt siitä lähtien matalaa profiilia sosiaalisessa mediassa, ja hän on saanut faninsa huolestumaan.

Nyt nainen on kuitenkin vihdoin avautunut tilanteestaan seuraajilleen. Torppa kertoo julkaisussaan olleensa viikon sairaalahoidossa aivokalvontulehduksen takia.

– Ei lähtenyt tämä elokuu (ja mun huomenna alkava kesäloma‼️) käyntiin ihan niinkuin olin suunnitellut, hän aloittaa postauksensa ja kiittää samalla tsemppiviesteistä, joita on vastaanottanut.

– Viikko vierähti sairaalassa huonommassa kunnossa, kuin olen ikinä ollut. Ja ei ollut edelleenkään kyseessä korona, maailmassa on valitettavasti edelleen muitakin sairauksia. Minä sairastin aivokalvontulehduksen.

Torppa kertoo olevansa edelleen vuodelevossa ärhäkän taudin takia.

– Tänään pääsin omin avuin jo suihkuun! Mustikat kiltisti odottaa keräämistä tuossa omalla tontilla ja eiköhän noista monista pilkistävistä kanttarelleista saa piirakankin leipastua. Mukavaa ja tervettä elokuuta kaikille, hän päättää kirjoituksensa.

Näet julkaisun kokonaisuudessaan alta.

View this post on Instagram

Tota joo… ei lähtenyt tämä elokuu käyntiin ihan niinkuin olin suunnitellut. Kiitos tuhansista tsemppiviesteistä, mitä mun läheiset on mulle lukeneet, kun en itse ole pystynyt puhelinta käyttämään. Viikko vierähti sairaalassa huonommassa kunnossa, kuin olen ikinä ollut. Ja ei ollut edelleenkään kyseessä korona, maailmassa on valitettavasti edelleen muitakin sairauksia. Minä sairastin aivokalvontulehduksen. Nyt sitten pikkuhiljaa parantelen itseäni vuodelevossa. Tänään pääsin omin avuin jo suihkuun! 💪🏼😅 Mustikat kiltisti odottaa keräämistä tuossa omalla tontilla ja eiköhän noista monista pilkistävistä kanttarelleista saa piirakankin leipastua 😍 Mukavaa ja tervettä elokuuta kaikille! 🧡 ps. Kuva Pärnun reissulta, sinne haluan joskus takaisin!

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue lisää: Maisa Torppa joutui sairaalaan: ”Päivitykset jää nyt pois” – Katso pysäyttävä kuva


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.