Huippumallina ja julkkiskokkina tunnetuksi tullut Pipsa Hurmerinta kertoo avoimesti omalla Instagram-tilillään toimenpiteestä, joka hänen kasvoilleen on hiljattain tehty.

Hurmerinta paljastaa turvautuneensa pistoshoitoon, jotta saisi häivytettyä raskausajoilta jääneitä vaikutuksia kasvojensa iholta.

Hurmerinta sai toisen lapsensa keväällä 2021. Tämän jälkeen hän on käyttänyt kasvoillaan apuna hyaluronihappoa, jota upotetaan ihoon.

– Joskus hyvä valo osuu kohille just parkkipaikalla eikä auta kun kiskasta kamera esiin vaikka tukka ei ole nähnyt harjaa pariin päivään ja kasvoilla on vain aurinkorasvan jämät, Hurmerinta kirjoittaa julkaisemansa selfien yhteydessä.

– Mitenkähän monta kamppanjaa ja muotikuvaa on kuvattu jossain roskiksen takana kun just sinne tulee se kultainen valo? hän pohtii pilke silmäkulmassa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postauksessaan Hurmerinta avaa kokemustaan kauneusoperaatiosta.

– No joo, oikeastaan tulin tänne kertomaan teille että kävin kuukausi sitten Skin by Annen tuolissa pienessä käsittelyssä. Raskauden tuomat jäljet näkyy ihossa ja kun kilot on karissut on tilalle tullut roikkuvaa ihoa. Anne ehdotti hyaluronihappo pistoshoitoa.

Hurmerinta kertoo hyaluronihapon sitovan itseensä kosteutta, mikä tuo näkyvää volyymia kasvoille.

– Vaikutus kestää noin vuoden verran, hän tarkentaa.

Hurmenrinta haluaa olla seuraajilleen avoin hänelle tehdyistä kauenustoimenpiteistä.

– Miksi haluan kertoa tästä teille? Koska se on mun mielestä reilua, joskus tarvitaan vähän järeämpiä aseita ja mun kohdalla se hetki oli nyt, nainen alleviivaa.

Lue myös:

Rosanna Kulju julkaisi näyttäviä bikinikuvia ja painavan kannanoton – Erika Helin kritisoi ankarasti: ”Jutut vaihtelevat oman edun mukaan”

Twerkkaaja-Tinze avoimena seksielämästään – yksi asia tappaa tunnelman välittömästi: ”Alan olla jo traumatisoitunut”