Toimittaja Maria Veitola on äiti 9-vuotiaalle pojalleen Taistolle. Tämä on tärkeä tehtävä, minkä eteen Veitola on valmis tekemään myös uhrauksia.

Tällainen tilanne tuli Veitolalle vastaan hiljattain. Nainen viettää parhaillaan perheensä kanssa aurinkoista rantalomaa Thaimaan lämmössä. Siellä hän joutui epämukavuusaluelleen, kun halusi viedä lapsensa vesipuistoon viihtymään.

Veitola kirjoittaa tapahtuneesta omalla Instagram-tilillään. Hän on julkaissut vesipuistosta liudan kuvia, joiden yhteydessä avautuu haastavasta tilanteesta.

– Vanhempana sitä tosiaan päätyy tekemään asioita, joita ei ehkä muuten tekisi, Veitola kirjoittaa Instagramissa pellenaamaemojin kera.

– Esim. hillumaan päiväksi mahtavaan vesihuvipuistoon ja laskemaan vesiliukumäkiä, jotka ovat vähintäänkin hurjia, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kokemus vesipuistossa ei lopulta Veitolan mielestä ollut yhtään sen hullumpi. Veitolan postauksesta käy ilmi, että vesipuistopäivä oli täynnä naurua ja iloa.

– Usein sanotaan, että ihminen kehittyy epämukavuusalueella. No, en nyt sitäkään tiedä. Mutta sen tiedän, että kieltäytymällä hupsuista, huimista ja lapsellisista asioista, tulee kieltäytyneeksi samalla naurusta, ilosta ja ihanista adrenaliiniryöpyistä, Veitola painottaa.

Samassa postauksessa Veitola sanoo pistäneensä merkille asian, joka on seurausta vallitsevasta koronatilanteesta: vesipuisto on tällä hetkellä surullisen tyhjä, kun ihmiset eivät pääse matkustelemaan kuten aikaisemmin.

– Kuten kuvista näkee, täällä Phuketissa on hipi hiljaista. Yleensä vesihuvipuisto vetää päivässä satoja, jollei tuhansia ihmisiä. Nyt me oltiin siellä lähes keskenämme, Veitola toteaa.

– Se on ristiriitaista: paikallisille yrittäjille tietysti surkeaa ja meille tosi ihanaa, hän summaa.

Lue myös:

Thaimaassa lomaileva Maria Veitola äksyili seuraajilleen saamastaan palautteesta: ”Osaan ihan itse päättää!”

Maria Veitola julkaisi synttäreitä juhlivasta Paula Vesalasta nostalgisen kuvan: ”Niin paljon hämmentävää tässä kuvassa”