Tunnettu mediapersoona Maria Veitola kertoi viikonloppuna omalla Instagram-tilillään tuoreesta Kreikan-matkastaan, joka alkoi painajaismaisella tavalla. Veitolan ja hänen matkakumppaninsa matkatavarat katosivat kymmeneksi päiväksi, joten kaksikko joutui viettämään lomansa vain muutamalla vaatekerralla.

Myöhemmin Veitola paljasti lisää yksityiskohtia kohtalokkaasta lomareissustaan. Hänen Instagram-tililleen julkaistusta postauksesta päätellen matkatavaroiden puuttuminen ei ollut ainoa ongelma Kreikassa.

Veitola on julkaissut liudan kuvia, joissa hän poseeraa muun muassa vuoristotien reunalla ja keskellä kreikkalaisen pikkukylän katua. Vaikka reissu oli tietyiltä osin epäonnistunut, on Veitolan ilme otoksissa hyvin iloinen.

– Tässä ekassa kuvassa nauran katketakseni jossain tienposkessa, koska se oli meidän selviytymisstrategia. Eikä niissä matkatavaroissa vielä kaikki. Mä sain mm. noidannuolen, kasvoihin pamahti paiseinen, kutiseva ihottuma ja sit mun ainoat housutkin meni, Veitola pamauttaa kuvatekstissään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Veitola tunnustaa istuutuneensa hänen ja matkakumppaninsa päiväretkellä ulosteen päälle.

– Istuin yhdellä rannalla sellaisella muurin palasella ja tein tilaa ystävälleni Samulle, joka parahti siinä siirrellessä hanuriani, että oon tainnut istua paskaan, Veitola kuvailee.

– Ei jumalauta. Tämäkin vielä. Tsemppasin itseäni ja aattelin, että pitää sit vaan pestä housut kämpillä, tosin meidän pesukone oli rikki. Käyttäisin konetta silti ämpärinä, hän jatkaa.

Aluksi Veitolan oli vaikea käsittää, kuinka suuresta vahingosta oli kyse.

– Hengattiin koko päivä ties missä, käytiin mm. yhdessä luostarissa, jossa hengailen kuvassa 4 muina naisina kädet selän takana ja kuvittelen peittäväni sen kakkaläikän puhelimellani. En tajunnut, että sitä paskaa oli niin paljon! Koko persikan leveydeltä.

Pian Veitolalle selvisi, ettei kyseessä ollutkaan kakka, vaan todennäköisesti veneen terva tai piki. Kun tahroja yritti puhdistaa, paheni tilanne entisestään.

– Heippa housut. Onneksi on matkavakuutus.

Sen sijaan että Veitola olisi matkakumppaninsa kanssa ahdistunut ikävistä sattumuksista, pyrkivät he molemmat nauramaan tapahtumille.

– Mieli sanoi, että ”vittu mitä paskaa”. Mut sit vaan tolkutettiin toisillemme, et ”nyt nautitaan” ja naurettiin hulluna meidän kommelluksille, Veitola kertoo.

– Sitä vaan, että harjoittele sinäkin niille asioille nauramista, joille et voi mitään ja jotka eivät ole loppujen lopuksi niin hirveän vakavia. On turha masentua pikkuasioista.
Ja sitten tietty kun on oikeasti syytä raivota, ahdistua, hermoilla tai surra, anna niiden tunteiden tulla, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Maria Veitolan odotettu loma alkoi tavalla, joka on jokaisen turistin painajainen – ”Ensimmäisenä iltana olin vielä toiveikas”

Maria Veitola teki rajun tunnustuksen: ”Minäkin olen ollut yksi heistä”