Menestynyt juontaja ja toimittaja Maria Veitola lomaili äskettäin hyvän ystävänsä kanssa Kreikan saaristossa. Veitola kertoo omalla Instagram-tilillään unelmoineensa Kreikan-matkasta lapsesta saakka.

Nyt Veitolan harras haave on vihdoin toteutunut. Ikävä kyllä ystävysten reissu sai kuitenkin pahimman mahdollisen alun, kun Veitolan ja hänen matkakumppaninsa matkatavarat katosivat menomatkalla.

Veitola kertoo harmillisesta sattumuksesta Instagram-tililleen julkaisemansa kuvapostauksen yhteydessä.

– Elämäni eka Kreikan matka! Oon haaveillut tästä ala-asteelta lähtien, kun luokkakaverini Katja saapui silmät sädehtien Rhodokselta. Matkustin rakkaan ystäväni, Kreikan konkari Samun kanssa, jonka kanssa ollaan tunnettu yli 20 vuotta, Veitola aloittaa julkaisunsa.

– Kepeää matkustaa aikuisen ystävän kanssa, kun ei tarvitse huolehtia muista, hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Veitola ja hänen ystävänsä joutuivat viettämään lomansa ilman matkatavaroitaan. Tämä johti kaksikon hyvin hupaisiin tilanteisiin.

– Tosin meidän matkatavarat hävisivät jo menomatkalla. Saatiin ne 10 päivän päästä samalla kun palattiin Suomeen. Hups, Veitola toteaa.

– Oltiin Kreikassa pienillä saarilla, joilla ei ollut ihmeellisiä ostosmahdollisuuksia, esim. sukkia tai pikkareita ei löytynyt mistään. Mentiin siis molemmat yksillä kalsareilla koko reissu.

Veitola on lisännyt kuvapostaukseensa hauskan otoksen, jossa hänellä on yllään turistipaita ja lanteille kiedottu, värikäs huivi.

– Ekana iltana olin vielä toiveikas, että kyllä ne kamat tulee kohta perässä. Ostin turistipaidan katukojusta, että en haisis pahasti hieltä, hän kuvailee.

– Löysin myös alaosan: rantarätin! Näistä kahdesta vaatekappaleesta muodostui lomatyylini ydin.

Julkaisunsa lopussa Veitola kiittää matkakumppaniaan ”kuvista, seurasta ja naurusta”. Karmeasta aloituksesta huolimatta reissu vaikuttaa olleen onnistunut.

Lue myös:

Maria Veitola puhuu rehellisesti itsetuhoisuudestaan – yritti näännyttää itsensä hengiltä: ”Halusin oikeasti kuolla”

Maria Veitola teki rajun tunnustuksen: ”Minäkin olen ollut yksi heistä”