Tunnettu toimittaja ja juontaja Maria Veitola ei tänä vuonna vietä pääsiäistä Suomessa. Veitola on pakannut matkalaukkunsa ja ottanut kaikkien yllätykseksi suunnan kohti Espanjan Mallorcaa.

Asia käy ilmi Veitolan Instagram-tililtä, jonne hän on päivittänyt kuulumisiaan matkakohteesta.

Vaikka Mallorca sijaitsee Euroopan eteläisessä osassa, ei siellä tällä hetkellä ole kovin lämmintä. Veitola kommentoi kohteen koleaa ilmaa omalle Instagram-tililleen julkaisemassaan postauksessa.

Veitola on lisännyt julkaisuunsa neljä erilaista kuvaa, joista yhdessä hän poseeraa lapsensa Taiston kanssa halaten tätä rakastavasti. Kuvissa näkyy, että Veitolalla on yllään paksu kerros vaatteita.

– Postikortti Mallorcalta! Veitola kirjoittaa Instagramissa.

Päivityksessään Veitola varoittaa seuraajiaan huhtikuun kylmyydestä etelässä.

– Jos matkustat huhtikuussa etelän lämpöön, muista ottaa merinokerrasto, fleece, sadetakki, pipo, villasukat ja hanskat mukaan, toimittaja luettelee.

Veitola löytää tilanteesta kuitenkin myös positiivista sanottavaa:

– Mut hei, ei sentään oo lunta!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Veitolan matkapostaus on kerännyt iloisen vastaanoton naisen seuraajilta. Myös tunnetut suomalaiset julkkikset ovat riemuinneet Veitolan puolesta etelänlomasta.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemellä ja hänen puolisollaan Sami Yaffalla on kakkoskoti Mallorcalla. Nyt Koutaniemi harmittelee, ettei osunut kumppaninsa kanssa lomalle samaan aikaan Veitolan kanssa.

– Lähitte sinne! Oltaspa oltu samaan aikaan, Koutaniemi kirjoittaa sydänemojin kera.

 – No eipä! Kauhia ikävä teitä! Veitola vastaa ystävälleen.

Lue myös:

Maria Veitola julkaisi kuvan sairaalapediltä – ottaa kantaa ajankohtaiseen aiheeseen: ”En toivo vastaavia kokemuksia kenellekään”

Maria Veitola vietti 48 tuntia Maltalla – laukoi tylyn mielipiteensä saarivaltiosta: ”Tosi ristiriitainen ja omituinen paikka”