Salarakkaana julkisuuteen ponnahtanut Marika Fingerroos ei arastele esitellä paljasta pintaa sosiaalisessa mediassa. Hän avautuukin Metropolille pitämässä blogissa, miten päätyi ensimmäisen kerran rohkeisiin kuviin.

– Minun pitää oikein miettiä, mitkä olivat ensimmäiset rohkeat kuvat kohdallani. Ne menevät aikakauteen 2005-2006, eli todella kaukaiseen aikaan. Olin silloin nuori tyttö. Ensimmäiset kuvat tehtiin Seiska-lehteen ja sen jälkeen Hymy-lehteen, Marika kertoo vlogissaan.

Marikalta on kysytty useaan otteeseen, miltä tuntui ja tuntuu poseerata kameran edessä alasti kuvaajalle. Kuviin lähteminen on ollut hänelle aina tietoinen päätös.

– Kuvastilanteissa on yleensä kuvaaja, avustaja ja maskeeraaja paikalla. Ensimmäinen ajatus on, että nämä henkilöt näkevät kaikki kriittiset paikat. Se on täysin totta.

– Kun ensimmäiset kuvat otettiin, mietin, pystynkö luottamaan kuvaajaan. Minulla ei ole kuitenkaan ollut pelkoa tai häpeää, joka olisi saanut minut tuntemaan oloni epämiellyttäväksi kokemukseksi. Olinhan minä itse päättänyt mennä alastonkuviin.

Katso Marikan koko video alta.

Lue myös:

Oho! Marika Fingerroos haastaa itsensä heittäytymään bikinit päällä lumikylpyyn: ”Ei saat*na!”

Marika Fingerroos avautuu intiimielämän merkityksestä: ”En voisi elää seksittömässä parisuhteessa”

Marika Fingerroos omistaa merkkivaatteita: ”Tämä on ehdottomasti kallein ostokseni”