Salarakkaana julkisuuteen ponnahtanut Marika Fingerroos käsittelee Metropolin vlogissa seksuaalista häirintää. Hän kokee, että tänä päivänä turhan monet viattomat asiat koetaan häirintänä.

– Välillä tuntuu, että ihminen loukkaantuu, kun sille heitetään kaksimielistä juttua tai sanotaan: ”Onpa sulla lyhyt hame tai kiva paita”. Tänä päivänä flirttailu on tehty ihan mahdottomaksi, koska se voidaan kokea seksuaalisena häirintänä.

– Ennen vanhaan pomo saattoi heittää sihteerilleen läppää. Jos tänä päivänä pomo heittää naiselle ”sulla on kiva kaula-aukko tai hame” -kommentin, joku saattaa ottaa siitä niin itseensä, että on kävelemässä poliisilaitokselle nostamaan syytteitä seksuaalisesta häirinnästä.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

 

”Naisia huoritellaan pukeutumisen perusteella”

Marikan mukaan naisilla on oikeus pukeutua seksikkäästi.

– Olen monta kertaa törmännyt siihen, että etenkin naisia haukutaan ja huoritellaan, jos on vähän antavammassa topissa, Marika kertoo.

Marika on onneksi välttynyt ikäviltä kommenteilta sosiaalisessa mediassa. Hän ei myöskään lue keskustelupalstoja.

– Olen törmännyt ystävien päivityksiin, joihin on tullut ”vitun lumppu” -kommentteja. Se on kiusaamista ja voi olla myös seksuaalista häirintää. Jokaisen pitää saada toteuttaa omaa seksuaalista puoltaan.

Lue myös:

Marika Fingerroos vastaa seuraajiensa intiimeihin kysymyksiin – paljastaa mieltymyksensä alusvaatteisiin ja pikapanoihin!

Marika Fingerroos poseeraa polvillaan nurmikolla – huh, mikä uimapuku!

Marika Fingerroos julkaisi muodokkaan kuvan Kööpenhaminasta – ”Veikkaan et päät kääntyy melko tiuhaan”