Kohujulkkiksena tunnettu Marika Fingerroos ottaa tuoreella videoblogillaan kantaa viimeaikaiseen kohuun, jossa useita suomalaisia tosi-tv-formaatteja syytetään asiattomasta kohtelusta ohjelmaan osallistuneita ihmisiä kohtaan.

Fingerroosin mielestä on järkyttävää, kuinka etenkin nuoria osallistujia houkutellaan usein realityohjelmiin rahan ja kuuluisuuden avulla. Hänen mukaansa useimmat joutuvat kuitenkin pettymään, sillä harvoin ohjelmista jää paljoa mitään käteen.

– Esimerkiksi nämä tv-tuottajat ja ohjelman tekijät, ei heitä paskaakaan haittaa mitä sinulle tapahtuu sen tv-ohjelman jälkeen. Vaan fakta on, että niin kauan kun sinä olet siinä tv-ohjelmassa, sinusta revitään kaikki irti ja sinua käytetään niin sanotusti hyväksi, Fingerroos lataa videollaan.

Fingerroos kuvailee raadolliseksi sitä, että ihmiset luottavat ohjelmien tuotantotiimeihin. Hän sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, että varsinkin nuorena voi olla vaikeaa kieltäytyä tosi-tv-ohjelmaan osallistumisesta.

– Se on tietysti ihan loogista, että kun sinut pyydetään mukaan tv-ohjelmaan, niin ihminen ajattelee, että: helvetti tämä on todella kova, minä lähden tähän, Finggerroos alleviivaa.

Katso Marika Fingerroosin tuore vlogivideo kokonaisuudessaan alta tai täällä.

Lue myös:

Marika Fingerroos paljastaa, onko seksimaraton tuttu juttu – katso koko video ja ylläty!

Katso video! Marika Fingerroosin hulppeassa kodissa sattui massiivinen vesivahinko: ”Aika karsealta näyttää tällä hetkellä”