MTV3-kanavan kevään uutuusohjelmiin kuuluva Sukuni salat on herättänyt runsaasti kiinnostusta jo ennakkoon. Tämän viikon maanantaina alkaneen sarjan ensimmäisessä jaksossa pureuduttiin näyttelijä Krista Kososen suvun historiaan.

Ohjelman juontaja Marja Hintikka on muistellut Sukuni salat -kuvauksia lämmöllä Facebook- ja Instagram-tileillään. Hän kirjoittaa päivityksissään käänteentekevistä hetkistä, joita ohjelmaa kuvatessa koettiin.

– Kädessäni levyn kansi, kamerat käy. Tiedän, että kun käännän kannen kuvan näkyviin, Pete ja Kari Parkkosen elämä ottaa uuden suunnan, Hintikka muistelee viime kesän kuvauksia.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Hintikka kertoo myös joutuneensa ensimmäistä kertaa uransa aikana kieltäytymään materiaalin katsomisesta. Tämä tapahtui työryhmän tutustuessa toimittaja Maria Veitolan sukutarinoiden ennakkotutkimusmateriaaleihin.

– Oli niin järkyttävää kuvallista todistusaineistoa, että jouduin kertomaan työryhmälle etten pysty sitä katsomaan. Näin kävi ensimmäistä kertaa urallani, Hintikka kirjoittaa.

Hintikka muistelee myös lämmöllä jääkiekkovalmentaja Jukka Jalosen ja ex-malli Anne Kukkohovin sukujen tutkimista ja kiittää kaikkia ohjelmaan osallistuneita julkisuuden henkilöitä.

Sukuni salat MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.00. Ohjelma on katsottavissa myös MTV-palvelussa.

Lue myös:

MTV: Näyttelijä Krista Kosonen järkyttyi lähisukulaisensa murhasta – ”Vaikea kuvailla, miltä se tuntui”

HS: Pete Parkkosen isoäidin varjeltu salaisuus paljastui – tummat piirteet periytyivät martiniquelaiselta muusikkoisoisältä