Vuoden 2017 Miss Plus Size ja somevaikuttaja Marjaana Lehtinen kertoi Instagram-tilillään saaneensa viestin entiseltä kiusaajaltaan. Lehtinen on avoimesti puhunut kokemuksistaan lapsena ja teininä, jolloin häntä kiusattiin rajusti.

– Kun olin teininä se näkymätön läski muille ja joku saattoi sanoa mulle ”vähän rumasti”. Sitten näin aikuisena joku laittaa tän viestin pahoitteluna, Lehtinen pohjustaa.

Viestin lähettäjä myöntää olleensa aikoinaan totaalinen idiootti, jonka käytös oli ihan karmeaa ja pyytää nyt anteeksi Lehtiseltä.

– Halusin vain sanoa, että pyydän sydämeni pohjasta Anteeksi. Ei se mitään auta, mutta sain sen ainakin sanottua. Olet todella rohkea ja esimerkillinen ihminen! Hienoa! viestissä kirjoitetaan.

Lehtinen vastaa saamaansa viestiin varsin suorasanaisesti ja vastauksesta käy ilmi, että anteeksipyyntö on tullut selvästi liian myöhään.

– Hei tyyppi! Mä itkin silloin itseni uneen, vihasin miehiä, puristelin mun läskejä, et miks musta tuli tämmönen! Ja mä olin silloin vain 12-vuotias lapsi! Mä halusin kuolla ja vihasin itsenäni ja ajattelin, ettei kukaan ikinä rakastais mua sillain…

Lehtinen kuitenkin kirjoittaa kuvatekstissä, ettei ole yleensä pitkävihainen.

– Kohtaa aina toinen ihminen lempeydellä ja ymmärryksellä. Onneksi mä nousin ylväänä ylös tästä kaikesta kakasta huolimatta, mutta kaikki ei nouse.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lehtisen rehellinen julkaisu on kerännyt valtavasti kommentteja ja moni on jakanut myös omia kipeitä kokemuksiaan aiheesta.

– Nimenomaan, lempeydellä toisen kohtaaminen. Me ei ikinä tiedetä millaiset arvet siellä toisen vaatteiden alla on..

– Ymmärrän ton tunteen, että hitto kun anteeksipyyntö on myöhässä. Mut silti kyllä mä nostan hattua sille, että ton oman mokansa tajuaa ja pyytää anteeksi edes myöhään.

– Sydäntä särkee, kun tämä meno vaan jatkuu sukupolvesta toiseen.

Lue myös:

Plus-missi Marjaana Lehtinen julkaisi upean kuvaparin muutoksestaan – ”Vyötäröltä on kadonnut 30 senttiä!”

Marjaana Lehtinen vastasi jatkuviin painokyselyihin bikinikuvalla: ”Suoraan sanottuna ärsyttää!”