Vuoden 2017 Miss Plus Size ja somevaikuttaja Marjaana Lehtinen kertoi hiljattain laihtuneensa peräti 20 kiloa vain viidessä kuukaudessa. Nyt hän avautuu rajusti Instagramissa liittyen jatkuviin kyselyihin painostaan.

– Suoraan sanottuna ärsyttää nämä kysymykset. En ole varmaan ikinä elämässäni kysynyt kenenkään painoa, koska minusta se on vaan yksinkertaisesti epäkohteliasta, Marjaana kirjoittaa.

Hän sanoo ymmärtävänsä monen kysyvän asiaa täysin vilpittömästi, mutta näkee myös painovertailun haitallisen puolen.

– Painokeskustelu tuntuu minusta enemmän siltä, että verrataan omaa painoa siihen toisen kehoon tai painoon. Ja se voi olla jopa haitallista omalle kehonkuvalle.

– Kehonkoostumuksella on aika paljon vaikusta miltä kukakin näyttää, eikä sillä vaa’an lukemalla.

Marjaanan mukaan hän ei ole ollut aina tiimalasi-vartaloinen ja muistuttaa, että ruokavaliolla pudotetaan painoa ja kuntosalitreenillä muokataan vartaloa.

– Painoindeksillä mitattuna olen ylipainoinen, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Voin hyvin sekä ulkoisesti, että sisäisesti! En ole kokoa 36, vaan kokoa 46 ja näytän upealta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Näillä keinoilla Marjaana Lehtinen laihtui viidessä kuukaudessa peräti 20 kiloa!

Plus-missi Marjaana Lehtinen painoi vielä muutamia vuosia sitten 170kg – poseeraa nyt urheilulehden kannessa: ”En olisi ikinä uskonut”