Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen julkaisi upean kuvaparin muodonmuutoksestaan. Hänen painonsa on pudonnut elämäntaparemontin ansiosta hurjat 20 kiloa.

– Molemmissa kuvissa hehkuu kaunis onnellinen nainen! Tän hetken mimmi on ehkä astetta energisempi kiitos kadotetut kilot ja liikunnan. Paino on pudonnut nyt reilu 20kg ja vaatekoko on pienentynyt ainakin kahdella. Senttejä on lähtenyt hurjasti mm. vyötäröltä yli 20cm, Marjaana kirjoittaa kuvaparin yhteyteen.

Hän paljastaa Instagramissa seuraajilleen, miten onnistui pudottamaan painoaan.

– Määrätietoista tekemistä klo 5 aamuherätyksiä uudestaan ja uudestaan, salilla on käyty useita satoja kertoja. Kitudieetille en ole suostunut, vaan oon syönyt tavallista kotiruokaa muun perheen kanssa, mutta annoskokoon ja lautasmallin olen kiinnittänyt enemmän huomiota.

Hänellä on ollut apuna henkilökohtainen persoanl trainer.

– Yksin en olis välttämättä tässä vaikka tää homma mun jos jonkun pitäis osata, olenhan pudottanut aikasemmin 80kg. Kiitos koutsi @ptjnurminen että sait mut motivoitua viemään tän homman ihan nextille levelille. Sun kanssa ollaan kadotettu tästä mimmistä 18kg viidessä kuukaudessa!

Marjaana Lehtinen nousi julkisuuteen voitettuaan Jutta Larmin ja Sunneva Sjögrenin järjestämän Miss Plus Size -kilpailun vuonna 2017. Sen jälkeen kilpailun on voittanut muun muassa tv-kasvo ja yrittäjä Niina Kuhta.

Lue myös:

Plussamissi Marjaana Lehtinen poseeraa rohkeassa alusasukuvassa: ”Meillä on vain tämä yksi elämä”