Vuoden 2017 Miss Plus Size -missi Marjaana Lehtinen avautuu ulkonäöstä ja sen aiheuttamista paineista Instagramissa julkaisemansa rohkean alusasukuvan yhteydessä.

Hän kirjoittaa rehellisesti, että on aina nähnyt itsessään paljon hyvää ja keskittynyt juuri siihen.

– En ehkä omista sitä niin sanottua ihannevartaloa, mutta mitä sitten? Kukaan meistä kun ei ole täydellinen, ei ulkoisesti eikä sisältä, mutta se, että itse tuntee omat heikkoudet ja hyväksyy ne, on täydellistä!

Kaunotar kirjoittaa olleensa aina suhteellisen sinut itsensä kanssa ja moni asia, jota hän on aiemmin hävennyt omassa vartalossaan on kääntynyt myöhemmin ylpeyden aiheeksi.

– Nykyään olen ylpeästi 177 cm ja muita päätä pidempi näyttävä nainen.

Marjaana myöntää miettineensä nuorempana paljon mitä muut hänestä ajattelivat.

– Miksi miettisin sitä tai yrittäisin miellyttää muita? Meillä on vain tämä yksi elämä, joten eletään sitä itsellemme, eikä muille ja muiden mieltymysten mukaan.

– Aina tulee olemaan asioita joista en kropassani pidä, mutta on eri asia annanko mä niiden oikeasti vaikuttaa elämääni. Epätäydellisyytemme juuri tekee meistä ainutlaatuisia ja epävarmuudet kun on monesti meidän oman pään sisäisiä mörköjä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IL: Plussamissi Marjaana Lehtinen laihtui 20 kiloa – paljastaa nyt, miten onnistui painonpudotuksessa!

Plussamissi Marjaana Lehtinen poseeraa alasti vain lakana peittonaan – avautuu rankoista kokemuksistaan: ”Yksi lause romutti kaiken”