Hyvinvointivaikuttaja ja yrittäjä Martina Aitolehti yllätti hiljattain suomalaiset uudella suhteellaan tanskalaiseen julkkisyrittäjään, Jesper Backeriin.

Kaksikko ei ole vahvistanut suhdettaan medialle, mutta heidän Instagramin Stories-osioon julkaisemien postauksiensa perusteella rakkaudesta ei ole epäilystäkään. Myös Seiska-lehti on julkaissut pariskunnasta salakuvia, joissa rakastavaiset kulkevat romanttisesti käsi kädessä.

Martina ja Jesper lomailivat hiljattain Espanjan lämmössä Mallorcalla. Pariskunnan molemmat osapuolet julkaisivat Stories-osioissaan toinen toistaan upeampia kuvia samoista pyöräilymaisemista. Jesper oli myös innokas lisäämään Instagram-tililleen kuvia ja videoita lomasta nauttivasta Martinasta.

Martinakaan ei suhdetta sen pahemmin peittele, sillä hän on kommentoinut alla näkyvää Jesperin postausta sydänemojein.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yhteisen reissun jälkeen Martina palasi Suomeen ja Jesper kotimaahansa Tanskaan. Pari ei kuitenkaan kauaa malttanut olla erossa toisistaan, sillä jo viime viikonloppuna Jesper matkusti Martinan luo Helsinkiin. Asia käy ilmi kaksikon Instagram-storyista.

Lauantaina 21. toukokuuta näyttävä parivaljakko istui iltaa Tomi Björckin omistamassa Sanchome -uutuusravinolassa. Hotelli Kämpissä sijaitseva ravintola on keskittynyt japanilaisten huippuruokien tarjoilemiseen.

Sekä Martina että Jesper lisäsivät illasta useampia 24 tuntia näkyviä Stories-postauksia. Päivityksistä kävi ilmi, että pari nautiskeli luksusravintolassa muun muassa herkullisen näköisiä ostereita.

Sunnuntain Martina vietti Victoria-tyttärensä tanssikilpailun katsomossa. Victoria voitti joukkueensa kanssa street-tanssin SM-pronssia. On epäselvää, oliko Jesper Martinan seurana kilpailun yleisössä, vai istuiko nainen tapahtumassa yksin.

Lue myös:

Martina Aitolehti lomaili etelässä uuden miehen kanssa – ex-rakas Hannu Pikkarainen ei uutista kavahda: ”Alkaa suojakuori olemaan paksu”

Martina Aitolehti ja tanskalainen julkkisyrittäjä eivät peittele enää suhdettaan – julkaisivat ensimmäisen yhteiskuvan!