Tosi-tv-tähti ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, oli monen muun Suomen eturivin julkisuuden henkilön kanssa kutsuttuna pokeritähti Jens Kyllösen, 31, ja tämän Nora-vaimon häissä.

Aitolehti esitteli Instagram-tilillään rohkeaa häätyyliään. Hän oli pukeutunut oranssiin mekkoon, jonka kaula-aukko ulottui lähes napaan saakka. Paljastavaan juhlalookkin hän oli yhdistänyt valkoiset kengät ja laukun.

– Ihan mielettömät häät. ”Rakkaus, on kaikista suurin on rakkaus”, Aitolehti hehkutti julkaisunsa yhteydessä.

Jos kuva ei nöy, voit katsoa sen täällä.

Martinan juhla-asu on herättänyt runsaasti keskustelua somessa. Toiset ylistävät näyttävää tyyliä, kun taas toiset puolestaan ajattelevat sen olevan mauton.

– Aivan mieletön toi sun asu ja ihan koko kokonaisuus, eräs käyttäjä hehkuttaa.

– Upea mekko, mutta eikö morsiamen pitäisi olla sen päivän kaunotar? Uskon että moni kiinnittänyt vähän eri paikkaan huomion, toinen pohtii.

– Voi ei…Mekko ihan ok jos olisi jossain erilaisissa juhlissa, ”iltabileissä” ehkä, mutta häihin ei todellakaan oikein sovelias tai edes tyylikäs. Ja joo; se ikivanha sääntö; ei avoin sekä lyhyt: se on hieman halvan näköistä, vaan joko tai. Ymmärrän että tuo on varmaan jonkinmoinen kostomekko. Mutta ei ollut nyt siitä tyylikkyyttä. Oli enemmän hieman säälittävää, kolmas päivittelee.

– Kaikkien kostomekkojen äiti, näpäyttää yksi faneista sydän-emojin kera.

Lue myös: Pokeritähti Jens Kyllösen ökyhäät – hulppeissa juhlissa samppanja virtasi ja kutsulistalla eturivin julkkiksia