Suosittu hyvinvointivalmentaja ja tv-kasvo Martina Aitolehti suoritti eilen sunnuntaina (26.6.) täyspitkän Ironman-triathlonin Frankfurtissa Saksassa. Aitolehden suoritusaika triathlonille oli 13.51:38.

Heti maaliviivalle saapumisen jälkeen joutui Aitolehti tiputukseen kisapaikan ensiapupisteellä. Hän kertoo haasteistaan hyvin avoimesti omalla Instagram-tilillään.

Aitolehden postauksesta päätellen triathlon vaati Aitolehdeltä lujaa henkistä ja fyysistä kestävyyttä. Naisen olotila niin suorituksen aikana kuin sen jälkeen oli äärimmäisen raju ja ikävä.

– Olipahan kokemus ja taistelu, Aitolehti aloittaa kirjoituksensa.

– Juoksu oli käytännössä mahdotonta tänään, koska mikään ei pysynyt sisällä… Join vettä – kusin samantien alleni. Otin energiaa -oksensin. Vatsakrampit söi mun kaikki voimat, hän kuvailee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti myöntää harkinneensa jopa suorituksen keskeyttämistä.

– Ei oo koskaan käynyt keskeytys noin montaa kertaa mielessä, mut sain taisteltua itseni maaliin, nainen toteaa.

– Maalista suoraan ensiapuun tiputukseen mitalli kaulassa. Olo on tosi heikko ja voimaton. Ja voin kertoa että never again!

Aitolehden tuore päivitys on kerännyt valtavan määrän tsemppejä naisen ystäviltä ja seuraajilta. Yksi julkaisua kommentoinut on julkkislääkäri Pippa Laukka.

– Mieletön suoritus Martina. Oot aivan huikea! Lämpimät onnittelut! Nyt lepoa, nesteytystä ja vähitellen kiinteämpää koneeseen, Laukka muotoilee.

Lue myös:

Sofia Belórf lähettää ohjelmassaan suorat terveiset ex-ystävälleen Martina Aitolehdelle – ”Hänkään ei ole pyytänyt anteeksi sitä, että pahoinpiteli minut”

Triathlon-kisoihin valmistautuva Martina Aitolehti keskellä traagista tilannetta – ”Tyttö leikataan huomenna”