Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti valmistautuu parhaillaan Saksan Frankfurtissa ensi viikolla käytäviä triathlon-kisoja varten.

Aitolehti kertoi tällä viikolla omalla Instagram-tilillään aikovansa suorittaa Frankfurtissa täyspituisen triathlonin, joka koostuu 3,8 kilometrin mittaisesta uintimatkasta, 180 kilometrin pyörälenkistä ja täyspitkästä maratonjuoksusta.

– Olen antanut itsestäni kaiken ja vielä vähän päälle (kyyneleet valuu kun tätä kirjoitan). Ajoittain tuntuu ettei mun elämään mahdu triathlonin lisäksi mitään eikä ketään muuta kun lapset ja Nala, Aitolehti kirjoitti muutama päivä sitten Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti otti Frankfurtiin mukaansa rakkaan Nala-koiransa, jonka kanssa hän on päivittäin ulkoillut saksalaiskaupungin kauniissa maisemissa.

Tänään keskiviikkona (15.6.) Aitolehti kertoi sosiaalisessa mediassa Nalan sairastuneen yllättäen. Tilanne on sen verran vakava, että koiralle täytyy tehdä pikainen operaatio.

Aitolehti on julkaissut Instagramin Stories-osioon kuvan Nalasta, joka makaa voipuneena lattialla.

– Hänellä on kohtutulehdus ja tyttö leikataan huomenna, Aitolehti kirjoittaa huolestuneena surunaamaemojin kera.

– Vähän jännitystä lisää näihin päiviin, hän tähdentää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehti valmistautuu yksin kovaan koitokseen – poikkeuksellinen avautuminen: ”Kyyneleet valuu, kun tätä kirjoitan”

Martina Aitolehti matkusti Jesper-rakkaansa luokse Tanskaan – yllättävä paljastus: ”Tuntuu kodilta”