Hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Martina Aitolehden, 38, Instagram-julkaisu on jälleen herättänyt keskustelua somessa. Aitolehti julkaisi videon, jossa illastaa helsinkiläisessä ravintolassa ystäväporukan kanssa.

Osa Aitolehden seuraajista ihmettelee kovin sanoin seurueen vauhdikasta meininkiä isolla porukalla, ilman turvavälejä ja maskeja.

– Todella raivostuttavaa nähdä tämmöistä välinpitämättömyyttä. Tuskin koskaan tästä koronasta päästään kun osa ihmisistä ei noudata ohjeistuksia ja turvallisuutta.

– Öö turvallisesti? Ihanaa kyllä mutta ei vaan nyt suositeltavaa.

– Vastuutonta tämmöisenä aikana!

– Voi voi, toiset ne ei vaan tajua.

Aitolehden illanvietolle löytyi yllättäen myös puolustajia, joiden mukaan elämästä pitää nauttia rajoituksista huolimatta.

– Ei kannata raivostua, kuluttaa vaan itseään. Kyllä sitä voi vastuullisesti toimia, vaikka joka kuvassa ei maski lärvillä olekaan. Ravintoloissa on otettu tämä asia huomioon ja turvavälit hoidettu. Ei elämistä pidä lopettaa 100% vaikka erikoisia aikoja elämmekin.

– Elämästä saa nauttia myös tänä aikana. Martina ehdottomasti perinne!

– Tottakai pitää elämästä nauttia ja rajoituksien mukaan.

Näet Aitolehden videon klikkaamalla kuvan nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Iholla: Martina Aitolehti avautuu rehellisesti suhteestaan miljonäärimieheensä – ”Anna mennä, ihan h*lvetin hyvä juttu!”

Iholla: Martina Aitolehti tunteikkaana ennen ensimmäistä kohtaamistaan mysteerirakkaansa kanssa – ”Nyt ei voi itkeä”