Kohukaunotar Martina Aitolehti jäi kiinni valheiden verkkoon, mutta inttää silti uppiniskaisesti kuvatodisteesta huolimatta, ettei ole kävellyt käsi kädessä vieraan miehen kanssa.
Aitolehti kiisti asian Seiskalle.
– Olin viettämässä heidän kanssaan iltaa, mutta on aika kaukaa haettua, että olisin kävellyt käsi kädessä hänen (NHL-kiekkoilija Rasmus Ristolaisen kaverin) kanssa, Aitolehti selitti.
Seiska kertoi Aitolehdelle, että heillä on kuvatodisteita asiasta. Kuvissa Aitolehti kävelee jalkakäytävällä avojaloin käsi kädessä nimettömänä pysyvän jääkiekkoilijakomistuksen kanssa. Aitolehti silti edelleen kiisti asian.
– En tee sellaista! Minua kuvataan tuolla koko ajan, niin en kai tekisi sellaista. En todellakaan kulje kenenkään kanssa käsi kädessä, Aitolehti intti.
Martina Aitolehden piti mennä tänä kesänä naimisiin miljonääri Stefan Thermanin kanssa ja Aitolehti vakuuttaa Seiskalle, että on edelleen yhdessä miehensä kanssa. Therman on kuitenkin poistanut somessa Aitolehden ystävistään ja on alkanut juhlia uutta sinkkuelämäänsä.
Lähde ja kuvat Aitolehdestä vieraan miehen kanssa: Seiska
Kuva: Instagram / Martina Aitolehti